fendy1
5 foto's

Bel ons, wellicht staat dit model nog met korting op de toonzaal!

De Fendy collectie is gemaakt van geborsteld teakhout, afgewerkt met gerecycled metaal. Perfect om met andere collecties te combineren, zoals de Fissure collectie. Eigenwijs, strak, stoer en tijdloos!

Vanaf
Naam
Fendy - DTP Import
Uitvoering
Wandmeubel

De Fendy collectie is gemaakt van geborsteld teakhout, afgewerkt met gerecycled metaal. Perfect om met andere collecties te combineren, zoals de Fissure collectie. Eigenwijs, strak, stoer en tijdloos!

De DTP Import collectie Fendy van Rikken Wonen en Slapen in Dronten Flevoland heeft zeer veel mogelijkheden. Zo zijn er echte lockers te verkrijgen, maar ook hoge kasten, lage kasten, dressoirs, boekenkasten, tv meubelen, salontafels, eetkamertafels, bijzettafels, wijnkasten, ladenkasten, spiegels, planken rekken, opbergboxen en kaptafels. En dit allemaal in het geborstelde teakhout met gerecycled materiaal. 

Bovendien heeft Rikken Wonen en Slapen de laagste prijsgarantie op zijn Carbon serie van DTP Import. Bezorgen wij door heel Nederland gratis en kunt u bij ons voor de deur gratis parkeren.

Onder de DTP Import collectie vallen diverse modellen. Vele van deze modellen zijn onderling goed te combineren, zowel in stijl als afwerkingsmogelijkheden.

opheffingssale