f120-karat1
2 foto's

Bel ons, wellicht staat dit model nog met korting op de toonzaal!

Opbergkast in een moderne uitstraling, met of zonder laden mogelijk.
In vele kleuren leverbaar.

Vanaf
Naam
F120 - Karat
Uitvoering
Wandmeubel met deuren
Breedte
120 cm
Hoogte
135 cm
Diepte
51 cm

De naam KARAT verwijst naar goud en diamanten, schitterende én hoogwaardige materialen. De vormgeving in combinatie met de gebruikte materialen, maakt dat de KARAT-lijn zeer modern is, maar toch een warme uitstraling heeft. Door kenners gekenschetst als puristisch minimalisme. Greeploos MDF, gespoten in een van de vele lakkleuren, gecombineerd met een mix van materialen zoals hout, aluminium, gepareld RVS, gelakt glas en kunststof geven het meubel zijn eigen karakteristieke uiterlijk.
De KARAT-lijn geeft de consument de mogelijkheid om zijn eigen meubel samen te stellen.
Door de vele combinatiemogelijkheden is het uiterlijk van het meubel in te passen in het interieur van de consument. De consument kan kiezen uit:
* zwevend, hangend aan de muur of met pootjes
 Matlak of hoogglanslak
 Hout eiken-noten
 Glas
 Verschillende elementen waaruit een meubel kan worden samengesteld
 12 standaard lakkleuren
 12 standaard glaskleuren
 8 standaard houtkleuren
 Indien gewenst iedere RAL kleur KARAT bestaat uit een basisprogramma en een elementenprogramma. In het basisprogramma zijn opgenomen:
 stoelen
 tafels
 salontafels

 een aantal kleinere samenstellingen in het elementenprogramma vindt U alle lossen elementen, waaruit de klant een meubel naar eigen wens kan samenstellen.

Er wordt gewerkt met standaardafmetingen. Voor audiomeubels gelden standaard hoogten van 40 en 70 cm. Voor dressoirs 70 en 90 cm en voor highboards en legkasten 135 en 200 cm. De elementen hebben standaardbreedtes van 45-60-75-90-120 en 165 cm.

Voor meer informatie qua mogelijkheden download planbord zie pdf bestand

opheffingssale