bronx1
2 foto's

Bel ons, wellicht staat dit model nog met korting op de toonzaal!

Leverbaar in diverse formaten. Vele meubelen beschikbaar binnen deze serie.

Vanaf
Naam
Bronx - Flits Trend
Uitvoering
Wandmeubel

Het dressoir Bronx valt onder de nieuwste serie van de Flits Trend modellen. Onder dit programma vallen vele opties. Bekijk ze alvast online of kom langs in de showroom van Rikken Wonen en Slapen in Dronten te Flevoland.

Mooi robuust dressoir uit het trendy woonprogramma Bronx. Dit woonprogramma is vervaardigd uit gerecycled teakhout en ijzer. Ook te verkrijgen uit woonprogramma Bronx: tv-meubels, dressoir, Kabinetkast, bijzettafels, salontafels, bankjes en eetkamertafels.

Dit mooie dressoir met twee deuren en vier laden behoort tot het trendy woonprogramma Bronx. Dit woonprogramma is vervaardigd uit gerecycled teakhout en ijzer. Bronx heeft het keurmerk SVLK gekregen, wat staat voor duurzaamheid, trees for trees en geen illegale kap of import van teak. Elke plank bij de fabriek is gecontroleerd en heeft zijn eigen unieke code. Ook wordt er zeer streng gekeken naar de arbeidsvoorwaarden en omstandigheden. Ook te verkrijgen uit woonprogramma Bronx: tv-meubels, dressoir, cabinetkast, bijzettafels, salontafels, bankjes en eetkamertafels.

opheffingssale