azzarokast
5 foto's

Wandmeubel Azzaro - Flits Today

Het model is zoals getoond uitgevoerd met 4 openslaande deuren in de kleur Eiken Natur Lak.
Zeer veel standaard mogelijkheden in dit programma, tevens is maatwerk mogelijk.

Vanaf € 1.049,00
Naam
Azzaro - Flits Today
Uitvoering
Wandmeubel, Natur Lak
Breedte
120 cm
Hoogte
170 cm
Diepte
45 cm

Het programma Azzaro van Flits Today staat op de geheel nieuwe afdeling bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten Flevoland. Kasten programma Azzaro is een zeer uitgebreid woonprogramma en is leverbaar in diverse soorten eiken kleur afwerkingen.

Deze kast Azzaro van Flits Today is zoals getoond uitgevoerd met 4 openslaande deuren. De kleur is Eiken Natur Lak, maar is uiteraard leverbaar in nog vele andere kleuropties. Afmetingen van het model zoals getoond zijn: B.120 cm, H.170 cm en D.45 cm.

Onze verkoopadviseur kan u uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden binnen dit programma. Hieronder bevinden zich onder andere diverse Dressoirs, Kasten, Boekenkasten, TV-dressoirs, Eetkamertafels, Salontafels en Hoektafels. 
Maatwerk behoord bij de Azzaro tevens tot een van de mogelijkheden.
Met greep of greeploos, zonder meerprijs.

Laat u verassen door dit bijzondere Azzaro Flits Today programma.

Rikken Wonen en Slapen biedt u de laagste prijsgarantie op al zijn artikelen, dus ook op deze Flits Today collectie. De Flits Today collectie zijn vaak in zowel stof als leder te verkrijgen.


De complete collectie van Flits Today is in diverse formaten en kleuren te verkrijgen. 
Rikken Wonen en Slapen is de grootste Flits Today dealer van Flevoland, Zowel in de plaatsen Lelystad, Almere, Harderwijk, Kampen en Zwolle vind u geen uitgebreidere Flits Today dealer!