804_original-850x850
5 foto's

TV Standaard Tray - Spectral


Strak vormgegeven verrijdbare tv stands. De ideale oplossing voor de slaapkamer, vergaderruimte, hotelkamer en wanneer een woonkamer compact en functioneel moet blijven.

Leverbaar in diverse formaten en kleuren.

Vanaf
Naam
TV Standaard Tray - Spectral
Uitvoering
Tray PX601(SX)
Breedte
61 cm
Hoogte
103 cm
Diepte
50 cm

De Spectral Tray TV standaard voor uw soundbar en televisie opstelling bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland.

Tray is de nieuwe standaard, voor strak vormgegeven verrijdbare tv stands. Dankzij de compacte constructie is Tray de ideale oplossing voor de slaapkamer, vergaderruimte of hotelkamer, wanneer de ruimte compact en functioneel moet blijven.
Kies voor de Spectral Tray in combinatie met de Sonos Playbar of de Bose soundbar voor een hoogwaardig geluid met een compacte opstelling.

De Spectral Tray is de nieuwe vloerstandaard, voor strak vormgegeven verrijdbare tv stands. Dankzij de compacte constructie is Tray de ideale oplossing als een compacte ruimte functioneel moet blijven. Tray is naar wens uit te breiden met soundbar adapter en glazen plateau.

Tray is de strak vormgegeven tv standaard met glasoppervlakken beschikbaar in ruim 2.000 unieke wenskleuren.

Spectral Tray is als tv standaard geschikt om de nieuwste soundbars aan de tv stand te monteren. Naast een compacte presentatie ook nog eens een verbetering van het tv geluid.  Kies daarbij voor de Playbar van Sonos, gemonteerd aan de Tray standaard en geniet van een waanzinnig streaming hifi geluid.

Dankzij de universele adapter passen de meeste flatscreens direct aan de Spectral Tray, om zich daar direct helemaal thuis te voelen. Alle kabels verdwijnen eenvoudig uit het zicht dankzij de makkelijk afneembare kabelgoot aan de achterzijde van de Spectral tv standaard.

De Spectral Tray is van voor tot achter doordacht als tv standaard. Alle kabels bijvoorbeeld verdwijnen eenvoudig uit het zicht dankzij de makkelijk afneembare kabelgoot aan de achterzijde van de Spectral Tray tv vloerstand.

Hoe mooi is dat? Een tv standaard waarbij alle kabels uit het zicht verdwijnen, de nieuwste soundbar eenvoudig opgehangen kan worden en smart tv's tot wel 40kg kan dragen. De mooiste bijkomstigheid is misschien wel dat dankzij de verzonken zwenkwielen de tv standaard flexibel verrijdbaar in de ruimte verplaatst kan worden.

Tv standaard Tray van Spectral bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland.

Tray verrijdbare tv standaard van Spectral

Op het moment dat de keuze is gemaakt voor een Smart led tv en er geen plek is in de woonkamer voor een tv meubel, dan is de keuze voor een tv vloerstandaard de juiste. De tv standaard Tray van Spectral de oplossing voor elke smart tv. Plasma, lcd of led tv? Voor de Tray als tv stand geen enkel probleem, dankzij een universeel ophangsysteem krijgt elke smart tv de ideale kijkhoogte. Het kabelmanagement zorgt ervoor dat alle kabels uit het zicht verdwijnen, de zwenkwielen laten het tv meubel eenvoudig verrijden. Kies voor een Tray met soundbar voorbereiding en hang eenvoudig de Sonos Playbar, Bose 1SR soundbar aan de tv vloerstandaard Tray van Spectral.

footerbannerweek251592574900