719_original-518x518
5 foto's

TV Standaard Floor - Spectral

De Spectral Floor is ideaal wanneer je op zoek bent naar een verrijdbare tv standaard. Een hoogwaardig aluminium geborstelde buis vormt de basis van elke Floor vloerstandaard.
Kies uit verschillend emogellen in hoogte en breedte, waarbij elk model verrijdbaar is en de tv met een pink beweging subtiel laat draaien.

Vanaf
Naam
TV Standaard Floor - Spectral
Uitvoering
Floor QX200
Breedte
50 cm
Hoogte
103 cm
Diepte
41 cm

Spectral Floor TV Standaard bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland.

Met de Spectral Floor tv standaard haalt u een echt draaibaar en verrijdbaar talent in huis. Daarnaast krijgt elke telvisie een nog mooier aanzien. De Floor tv vloerstandaard heeft alle eigenschappen die je wenst. een verrijdbare tv standaard, een draaibare tv standaard en ook nog eens voorzien van een slim uitgedacht kabelkanaal aan de achterzijde. De Spectral Floor tv standaard is een echte allen-in-één tv stand.

Spectral tv stands zijn geschikt voor elk schermformaat. Vloerstandaard of tv stand, Floor van Spectral heeft dankzij een stijlvol en strak uiterlijk ook een hoge belastbaarheid.
Van een kleiner 32" schermformaat tot een 65" schermformaat. Voor de Floor tv vloerstandaard is het maximale schermgewicht maar liefst 40 kg.
De meest verkochte tv standaard is de QX1011 in helder, black of mat glas.

Gebogen vormgeving. Een tv standaard maar dan niet met glas als basismateriaal? Bekijk dan de QX111 en QX208 van Spectral. Twee modellen met gebogen vormgeving in zwart metallic uitvoering.
Standaard voorzien van een draaibare tv-beugel en verrijdbare zwenkwielen. Dankzij de optioneel beschikbare extentionkits wordt het mogelijk om de tussenruimte eenvoudig te verhogen, om zo meerdere componenten te kunnen plaatsen.

De strakke vormgeving van de Spectral Floor tv standaard, is een oogstrelend design voor in de woonkamer, slaapkamer of vergaderruimte.
Door het kleine formaat van deze tv standaard kan deze gemakkelijk overal geplaatst worden. Dankzij een afneembaar aluminium kabelkanaal zijn de snoeren netjes weg te werken zonder een wirwar aan kabels in het zicht te hebben.
De kleinste tv standaard is de QX203 (laag) en de QX200 (hoog).

Draaibaar, verrijdbaar, voorzien van twee glazen niveaus voor het plaatsen van een digitale setupbox, en bijvoorbeeld een blu-ray speler.
Een afneembaar aluminium kabelkanaal aan de achterzijde, zodat de snoeren netjes uit het zicht worden weggewerkt. al met al een echt multitalent, de QX1010 verrijdbare vloerstand van Spectral.

Ideaal is het wanneer het mogelijk is om de tv eenvoudig te verplaatsen in elke gewenste hoek van de kamer.
met de Floor tv vloerstandaard is dit geen probleem meer, dankzijn de standaard meegeleverde zwenkwielen. Liever geen zwenkwielen? Plak dan het meegeleverde vilt onder de aluminium verlijmde schijven en schuif de stand krasvrij over de vloer.

Tv standaard Floor van Spectral bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten.

Floor de verrijdbare tv standaard van Spectral

Met een simpele pinkbeweging is de Spectral Floor tv vloerstandaard draaibaar en zelfs verrijdbaar. Geen enkele vloerstandaard evenaart de kwaliteit van de Spectral Floor. De meest succesvolle tv vloerstandaard is de Floor QX1011 samen met zijn kleine broertje de Floor tv stand QX203, bewijst de Spectral Floor hiermee, de beste kwaliteit te leveren in draaibare en verrijdbare tv vloerstandaards.

Niet alleen de kwaliteit van belang voor een tv standaard maar ook de veiligheid moet gewaarborgd zijn wanneer een tv wordt opgehangen. Dankzij een slim uitgedacht ophangsysteem, de Spectral draaibare tv-adapter bent u verzekerd van een vloerstandaard waar u de tv veilig en geborgd aan op kunt hangen.

Op zoek naar een tv standaard waarbij je ook de Playbar van Sonos of de soundbars van ander merken aan kunt bevestigen, kijk dan eens naar de Tray soundbar tv standaard van Spectral.

footerbannerweek251592574900