spectral01-788x788
5 foto's

Bel ons, wellicht staat dit model nog met korting op de toonzaal!

Twenty is alles in een. Zeer veel mogelijkheden in kleur en formaat. Laat u verassen door dit uitgebreide programma vol met slimme en stijlvolle mogelijkheden.

Vanaf
Naam
TV Meubel Twenty - Spectral

Spectral Twenty TV Meubels bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland.

Spectral Twenty is alles in één. Plaats voor de mooie dingen en alles wat we niet willen zijn blijft verborgen. Kunst in het zicht, de favoriete boeken op de plank. Veel bergruimte in de hoogte en een beetje naar opzij. Alles mooi zwevend en naar eigen inzicht ingedeeld. Wat je allemaal niet kunt maken, als je de mogelijkheid krijgt…

Spectral Twenty heeft de luidsprekers onzichtbaar geïntergreerd. Zonder de hinderlijke wirwar van kabels produceren ze een rijk geluid. En de versterker en subwoofer? Ook die zijn in het Twenty meubel verwerkt, natuurlijk totaal onzichtbaar.

Spectral Twenty is een puristisch en eenvoudig te configureren kastenprogramma. Een kast ontwerpen zonder compromissen, was niet eerder zo gemakkelijk.

Dankzij de rastermaat van 20 cm is het ontwerpen van een kast kinderspel. Net zoals bij het computerspelletje Tetris worden vierkanten en rechthoekige kastelementen links en rechts aan elkaar gekoppeld en opgestapeld. Doordat de elementen altijd afsluiten kun je Twenty altijd weer met extra elementen uitbreiden.

Het elegante Spectral Connect bijzettafeltje van de Spectral Twenty is niet alleen het laadstation voor uw iPhone of iPad, het is ook het zenuwcentrum van uw woonkamer. Lekker zittend op de bank is een druk op de knop voldoende om muziek, foto’s, video’s via het WiFi op uw televisie en geluidssysteem af te spelen.

Vele dingen hebben in ons hoofd nu eenmaal een vaste vorm en een vaste kleur. Vrouwen houden vaak van gezellige kleuren, mannen meestal van de klassiekers zwart, wit of hout. Gelukkig kent Twenty zoveel kleuren, dat ieders wens kan worden vervuld.

De geluidskwaliteit van een Spectral VRA-systeem is nauwelijks onder woorden te brengen. Producent Canton beweert dat dit veruit het beste Front-Surround Soundsysteem ter wereld is. Voor ons is het in ieder geval het mooiste systeem van de wereld.

Het homecinema component van de Spectral Twenty is totaal onopvallend, daardoor kunt u zich bezig houden met inrichten, decoreren en lekker wonen. En heeft u toch nog meer bergruimte nodig, dan bouwt u met Twenty toch gewoon verder op de volgende wand.

KINDERLIJK EENVOUDIG PLANBAAR.
Dankzij de rastermaat van 20 cm is het ontwerpen van een kast kinderspel. Net zoals bij het computerspelletje Tetris worden vierkanten en rechthoekige kastelementen links en rechts aan elkaar gekoppeld en opgestapeld. Doordat de elementen altijd afsluiten kun je Twenty altijd
weer met extra elementen uitbreiden.
AFWERKING EN KLEUREN
spectral Twenty is afgewerkt in zijdeglans lak of voorzien van fineer. De keuze bestaat uit 26 lakkleuren en drie fineersoorten: Sand Oak, Indian Walnut en Dark Oak. De stofbespannen luidspreker fronten zijn naar keuze beschikbaar in drie kleuren zwart, zilver en carbon.
ONTELBARE SAMENSTELLINGEN ZIJN MOGELIJK.
De breedte van de kastelementen varieert van 20 cm tot 160 cm en de hoogte van 10 cm tot 180 cm. De kastelementen zijn beschikbaar in een diepte van 38 of 48 cm. Extra zijn er de wandpanelen in de dieptes 28 en 48 cm. De kastelementen zijn naar keuze open, met klep, voorzien van een deur, met schuiflade of met een stofbespannen afwerking. De fronten van Spectral Twenty zijn greeploos in design en zijn voorzien van een push-to-open systeem. Bij Twenty is uiteindelijk de keuze in wandmontage, op een sledevoet of op een vlakke sokkel.
ONZICHTBAAR GELUID.
Spectral Twenty biedt de mogelijk om het meubel te voorzien van één van onze vier geïntegreerde soundsystemen. Het soundsysteem SCA3, de BRA2 en de VRA2 zijn als Spectral-Soundsystemen beschikbaar. Alle soundsystemen geïntegreerd in het meubel verbergen zich achter een stofbespannen front en zijn daarmee volledig onzichtbaar weggewerkt. Speciaal voor Twenty is het soundsysteem XTA1
ontwikkeld. Met een hoogte van slechts 7 cm verbergt dit soundsysteem zich in een speciaal vormgegeven MusicBoard met een slank design van slechts 10 cm hoogte. Als alternatief zijn er kastelementen beschikbaar die speciaal ontwikkeld zijn voor de soundbar systemen van verschillende merken.
DRAAIBARE TV-BEUGEL.
Met een de draaibare tv-beugel van Spectral kunnen nagenoeg alle smart televisies gemonteerd worden, veilig en draaibaar met een simpele pinkbeweging. De kabels verdwijnen door de aluminium buis heen, de
smart tv krijgt een zwevend effect zonder zichtbare kabels.

opheffingssale