573_original-518x518
5 foto's

Bel ons, wellicht staat dit model nog met korting op de toonzaal!

De oplossing voor uw Soundsysteem. Uniek Design met een perfecte oplossingen voor uw soundsysteem.
Diverse formaten en kleuren leverbaar.

Vanaf
Naam
TV Meubel Scala - Spectral
Uitvoering
Scala SC560
Breedte
56,8 cm cm
Hoogte
38 cm
Diepte
48,2 cm

Spectral Scala tv meubel bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland.

Scala het prachtige tv-meubel van Spectral is klaar voor de nieuwe trend: de soundbar. Deze alles-in-één geluidoplossing Playbar van bijvoorbeeld Sonos, krijgt in Scala SC1654 een speciale plaats. Zo blijft de soundbar uit het zicht achter de stofbespannen klep en geniet u van mooi geluid. ook de subwoofer wegwerken, dat is het model SC1656 de soundbar en subwoofer oplossing.

De Spectral Scala is niet meer weg te denken als het ideale lowboard tv meubel. Met de keuze uit 24 verschillende Scala kasten geniet u bij het inrichten van een ongekende vrijheid. 

Als soundbar tv meubel is Scala er in de uitvoering met geïntegreerd soundsysteem van Spectral of is er te keuzen voor een indeling van bijvoorbeeld de Sonos Playbar.

Zowel het glasoppervlak van de Spectral Scala als de aluminium greeplijst en scharnieren zijn compromisloos. De Spectral Scala tv meubels behoren tot de top in kwaliteit en perfectie en zoals gezegd made in Germany...
Bij Scala kun je kiezen voor standaard glossy of het matte gesatineerde glas.

De Spectral Scala is er ook met zwenkwielen en glazen achterwand. Zo kun je het tv meubel vrij in de kamer plaatsen en eenvoudig weer verrijden. Met Scala haal je een tv meubel als roomdivider in de woonkamer.

Verander de woonkamer in een ruimtelijke woonkamer met het zwevende Spectral Scala tv wandmeubel. Gemakkelijk te combineren met bijpassende hangkasten en een Spectral Music Box met de plug-in mogelijkheid voor uw smartphone waardoor het altijd swingt.

Scala is er ook met een stofbespannen klep. Achter deze met stofbespannen klep verstop je bijvoorbeeld heel discreet een geïntegreerd sound systeem met zijn formidabele geluid. Dan blijft er daarna genoeg ruimte over voor alle denkbare randapparatuur, zoals een digitale setupbox, een spelcomputer of blu-ray speler. Door de stofbespannen klep raakt de randapparatuur bovendien perfect zijn warmte kwijt.

Scala met virtual surround sound. De beleving van bioscoopgeluid zonder zichtbare speakers, subwoofer en een wirwar van kabels? Met het Spectral BRA2 sound systeem ervaar je een virtueel bioscoopgeluid of stereogeluid verborgen achter de stofbespannen klep van Scala. Nog interessanter wordt het wanneer je Scala combineert met het VRA2 sound systeem, gegarandeerd het beste front sound systeem.

Wanneer een bepaald merk de voorkeur heeft, gaat Scala hierin mee. De Scala modellen SC1104 en SC1654 zijn speciaal ontwikkeld om soundbar systemen van Bose, Sonos Playbar, Samsung en vele andere merken te verbergen in het tv meubel. Daarna heb je nog voldoende ruimte voor de randapparatuur en in de meeste gevallen past e subwoofer er ook nog bij.

Saai hoeft geen enkel tv meubel van Spectral te zijn. De Scala van Spectral al helemaal niet dankzij de keuze uit 2.000 unieke kleuren. Daarbij kun je ook nog keuzen voor gesatineerd glas, zodat Scala een coole matte uitstraling krijgt met alle voordelen van glas.

Niet alleen de kleur is bepalend voor de uitstraling in uw woonkamer, maar ook het aanzicht. Kies je voor een Scala tv meubel dan ben je verlost van de wirwar aan kabels en opvallende luidsprekers in uw woonkamer.

Spectral Scala model SC1651
En Scala nummer 1 tv meubel is het model SC1651, ontwikkelt voor de Spectral sound systemen BRA2 en SCA3.
Scala SC1651 heeft een stofbespannen klep, leverbaar in drie kleuren: zwart, carbon en zilver. Dit model heeft een breedte van 1.65 meter en is in staand, hangend, zwevend en op een sledevoet leverbaar.

Spectral Scala model SC1654
Het Spectral Scala nummer 2 meubel is het model SC1654, ontwikkelt voor de diverse soundbar merken zoals de Sonos Playbar.
Scala SC1654 heeft een stofbespannen klep, leverbaar in drie kleuren: zwart, carbon en zilver. Dit model heeft een breedte van 1.65 meter en is in staand, hangend, zwevend en op een sledevoet leverbaar.

Spectral Scala model SC1656
Het Spectral Scala nummer 3 meubel is het model SC1656, ontwikkelt voor de diverse soundbar merken zoals de Sonos Playbar. Het model s ontwikkelt om ook de subwoofer rechtstaand in het meubel te plaatsen.
Scala SC1654 heeft een stofbespannen klep, leverbaar in drie kleuren: zwart, carbon en zilver. Dit model heeft een breedte van 1.65 meter en is in staand, hangend, zwevend en op een sledevoet leverbaar.

Soundbar tv meubel Scala van Spectral bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland.

Het lowboard tv meubel van Spectral

Zoek je in Google naar tv meubels en je krijgt een grote hoeveelheid tv meubels te zien, vaak modellen met een eenvoudige vormgeving en niet het tv meubel waar naar je op zoek bent.

Vandaag de dag ben je op zoek naar een smart tv meubel die helemaal aansluit op het design van je nieuwe smart tv. Smart furniture van Spectral heeft deze modellen, neem bijvoorbeeld de nummer 1 modellijn Scala. 

Scala is het ideale smart tv meubel, een echt lowboard meubel toepasbaar voor de soundbar systemen van vandaag. Neem bijvoorbeeld de Sonos Playbar, ideaal te plaatsen in het Spectral Scala model SC1654 en SC1656. Twee soundbar tv meubels die je ontdoen van zichtbare speakers, een wirwar van kabels en die grote subwoofer.

Wil je jouw tv meubel hangend aan de muur, dan zit je met de Scala tv wandmeubels helemaal goed. Doordat Scala koppelbaar is, wordt het mogelijk om je eigen tv wandkast te combineren met gewone klepkasten of ladekasten naast het soundbar tv meubelelement.

Je smart tv aan een draaibare tv-beugel? Ook dat kan bij Scala maar liefst tot 40 kg schermgewicht, de kabels onzichtbaar door de buis en met als bijkomend voordeel geen boorgaten in die nieuwe gestucte muur. 

Nog helemaal geen homecinema systeem, maar wel een nieuwe smart tv? Dan is de kans groot dat het tv-geluid totaal niet is wat je gehoopt had, eigenlijk gewoon heel slecht wat logisch is met zo’n platte tv. 

De modellen Scala SC1101, SC1651, SC1658 zijn vormgegeven om in dit soundbar tv meubel de Spectral soundbar systemen BRA2 en SCA3 kwijt te kunnen. Nog indrukwekkender wordt het met de Scala SC2600 en SC2601 modellen, hiermee heb je een passend meubel voor het beste soundbar systeem VRA2 van Spectral.

Dus of je nu op zoek bent naar een hoogglans tv meubel, een mat afgewerkt tv meubel of een design tv meubel? Scala van Spectral biedt alle mogelijkheden om je eigen tv meubel vorm te geven in maar liefst 2.000 unieke kleuren.

opheffingssale