1160_original-850x850
5 foto's

Bel ons, wellicht staat dit model nog met korting op de toonzaal!

5 kleuren, 4 fineersoorten en kleuren combineren zonder meerprijs.
Staand, op een frame of handgend aan de wand. Maat werk in breedte mogelijk.

Vanaf
Naam
TV Meubel Next - Spectral
Uitvoering
NXP23 (excl, accessoires)
Breedte
200 cm

Deze modellijn past altijd en overal. In de woonkamer. In de eetkamer. In de slaapkamer. Als sideboard. Als Tv-meubel. Of als compleet Tv-wandmeubel. Bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland kunt u deze Next van Spectral bekijken!

Spectral NEXT eigenschappen:

Vijf basiskleuren zonder meerprijs
Vier fineersoorten zonder meerprijs
Kleuren combinaties zonder meerprijs
Staand, op een frame of wandhangend.
Maatwerk in breedte mogelijk
Vele extra opties en accessoires beschikbaar
The Next level of Smart furniture.
De tijd is rijp voor de volgende serie Smart tv-meubels van Spectral. Next. Geïnspireerd door de urban lifestyle. Spannend, divers en innovatief. Ongecompliceerd design, individueel te combineren en grenzeloos uitreidbaar. Van sideboard of enkelvoudig tv-meubel tot aan een compleet tv-wandmeubel met media integratie.

Tussen chaos en ongeordendheid zit een groot verschil. De beat stopt ook thuis niet. Ja zjuist beluisterde song, de nieuwe foto's en films worden eenvoudig via Bluetooth of Wi-Fi vanaf de smartphone naar je Next meubel gestreamt. Zo verandert Next je woonkamer in een concertzaal, een thuisbioscoop en draagt het bij aan je complete smart media omgeving. Het belangrijkste is de feel-good factor. een meubel vormgegeven in een eigentijds design, met naadloos geïntegreerde technologie. En dit alles zonder zichbare kabels en luidsprekers. Daarbij is het mogelijk om je eigen thuisbios met een simpee afstandsbediening aan te sturen. Of zelfs met je Smartphone dankzij Spectral Smart control.

No Speakers, No cables, No compromises.
Kabels, luidsprekers en alle technische randapparaten maken het meubel er niet mooier op. Daarom worden ze bij Next ook slim verborgen. Sterker nog de afstandsbedieningen laten wij ook verdwijnen, dankzij Spectral Smart Control.

De set betaat uit een App en een Bluetooth IR-Link-Systeem. Dankzij een innovatieve aansturing wordt het hierbij mogelijk om nagenoeg alle audio- en video apparatuur via de Smartphone en Tablet te bedienen achter gesloten meubelkleppen.


Soundbar Adapter.
Geschikt voor alles: de saundbaradapter is geschikt voor alle gangbare soundbar systemen zoals die van Sonos, Samsung, Bose en vele andere merken. De praktische adapter verbergt de gewenste soundbar en draagt bij aan een overzichtelijk ingedeeld soundbar meubel. plug & Play.
Cablemanagement.
De Next van Spectral maakt kabels onzichtbaar. Met aansluitingen en openingen precies op de juiste plaatsten. En optioneel met aan de binnenzijde een kabelkanaal.

opheffingssale