554_original
5 foto's

TV Meubel Disc - Spectral

De oplossing voor uw Soundsysteem. Uniek Design, met het soundsysteem discreet opgeborgen met behoud van uw geluidskwaliteit.
Diverse formaten en kleuren leverbaar.

Vanaf

Spectral Disc TV Meubel bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland.

U houdt van klassieke tv meubels enerzijds, maar wilt ook niets missen van de modernste homecinema technieken anderzijds? Het minimalistische tv meubel Sic van Spectral smelt klassiek en modern moeiteloos samen.

Boven de robuuste glazen voet zweeft een strakke kast waarin plaats is voor verschillende soundsystemen en randapparatuur. Daarbij kunt u optioneel een dockingsysteem voor IPhone of smartphone toevoegen evenals een draaibare tv-beugel.

Een minimalistisch design, klassiek en toch modern. De Spectral Disc heeft daarbij ook nog een aantal smart design eigenschappen. Kies voor een Spectral Disc met een stofbespannen klep, en plaats een soundbar van bijvoorbeeld Bose of Sonos achter de klep. het resultaat, een smart tv meubel zonder zichtbare techniek.

Het optisch zwevende tv meubel heeft twee gezichten. Kies voor een Spectral Disc model met een volledig glazen klep of kies voor een stofbespannen klep in drie kleuren.

De nieuwe smart tv's hebben een steeds minimalistische uiterlijk dankzij de steeds dunnere omlijsting. Het design van de Spectral Disc gaat met deze trend mee. Kies voor de kleinste Spectral Disc, met een draaibare tv-beugel van Spectral en geniet van een waanzinnig uiterlijk.

Het mooie van een Spectral Disc tv meubel is niet alleen het unieke uiterlijk, maar ook het uigebreide kleurenpallet. De Spectral Disc is leverbaar in maarliefst 2.000 kleuren. Zo werd elke Spectral Disc Soundbar tv meubel uniek.

Juist door een speciale kleur te kiezen uit de NCS kleurenwaaier van Spectral komt het Disc soundbar tv meubel helemaal tot leven. Geen tv meubel meer, maar een echte design klassieker in de woonkamer.

Apple en Samsung in één hand. Het klinkt misschien gek, maar bij Spectral zijn ze van mening dat er voor beide topmerken een oplossing moet zijn. Spectral ontwikkelde daarom voor Apple en Samsung unieke docks. Vervaardigd in eigen huis uit massief aluminium.

Het unieke van de Spectral docks is dat elke dock uitwisselbaar is. Wanneer je een echte Apple fan bent maar langzaam toch de overstap naar Samsung wilt maken, geen probleem. Met een simpele handeling wissel je de dock en de docking is weer klaar voor gebruik. Plug en Play.

Elke Spectral dock wordt op een slimme manier onder de glasplaat geplaatst en aangesloten. Het resultaat is een oplaadpunt voor de smartphone, en direct een mogelijkheid om muziek af te spelen.

De kleinste Spectral Disc is nu ook leverbaar met een groots soundsysteem. Het Spectral BRA1 soundsysteem is geschikt voor de smalste en breedste Spectral Disc. Geen kabels, geen zichtbare luidsprekers en subwoofer maar wel een waanzinnig geluid. De Disck modellen D508 (smal) en DS05 (breed) zijn geschikt voor de integratie van het BRA1 en SCA2 soundsysteem.

Voor een echte Bose fan is er het speciaal ontwikkelde Disc DS03 tv meubel. De soundbar van Bose smelt volledig samen met het meubel. Plaats daarbij de benodigde Bose subwoofer naast het meubel en geniet van een Bose homecinema geluid.

De Spectral Disc DS03 is er speciaal voor het Bose Lifestyle 135 homecinema systeem. Maar de Bose soundbar, Sonos Playbar of Samsung soundbar passen ook probleemloos in de bredere Spectral Disc modellen.

footerbannerweek251592574900