515_original-518x518
5 foto's

TV Meubel Cocoon - Spectral

De oplossing voor uw Soundsysteem. Uniek Design, met uw soundsysteem op unieke en kwaliteitsbehoudende wijze opgeborgen.
Diverse formaten en kleuren leverbaar.

Vanaf
Naam
TV Meubel Cocoon - Spectral
Uitvoering
Cocoon C02, met klep
Breedte
65,8 cm
Hoogte
54 cm
Diepte
45,5 cm

Spectral Cocoon TV Meubel van Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland.

Het mooiste homecinema systeem staat thuis.
De Spectral Cocoon is het veelzijdige soundbar tv meubel van Spectral die u bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland kunt bekijken. Een eigentijds ontwerp waarbij de totale lengte van het meubel de schoonheid bepaald.

Spectral Cocoon is het eerste tv meubel waarbij elke glaskant een geslepen ronding heeft. Het computer aangestuurde slijpproces zorgt ervoor dat de glasplaten de echte kwaliteit van Cocoon laten zien, zodat alle details tot in perfectie overkomen.

Hoe lang het Cocoon tv meubel ook is. Of het is samengesteld uit meerdere elementen, het is allemaal van ondergeschikt belang. Elk Cocoon element staat dankzij de in hoogte verstelbare rvs gepolijste voeten exact waterpas en perfect in lijn met het element ernaast.

Een veriabele indeling van het Spectral Cocoon tv meubel maakt het geschikt voor verschillende soundbars, subwoofers en centerspeakers. Geen zichtbare speakers of een wirwar aan kabels meer. Spectral Cocoon maakt techniek onzichtbaar.

Dankzij de stofbespannen klep en modulaire opbouw, is de Spectral Cocoon geschikt voor nagenoeg alle audioapparatuur. Zelfs downfire subwoofers komen in een Cocoon helemaal tot hun recht dankzij de stofbespannen opening in de bodem. Klep dicht en alle apparatuur verdwijnt uit het zicht.

Een nieuwe smart tv maar geen goed geluid? Ervaar het Spextral BRA2 sound systeem, het enige soundsysteem zonder losse subwoofer. Eindelijk een hoogwaardig homecinema systeem zonder zichtbare kabels, luidsprekers en subwoofer.

Nieuw in de Spectral Cocoon collectie is de optie gesatineerd glas. Het matte glasoppervlak contrasteert geweldig mooi met de hoogglans gepolijste rvs voeten. Wel de voordelen van glas maar niet meer de herkenbaarheid van glas.

Een tv meubel van Spectral wordt pas echt uniek als e zelf de kleur bepaalt. Spectral maakt het mogelijk dankzij de ruim 2.000 beschikbare kleuren van NCS®.

Slechts 4 elementen
De Spectral Cocoon bestaat uit slecht 4 elementen met verschillende mogelijkheden. Doordat de elementen oneindig koppelbaar zijn ben je flexibel bij het inrichten.

Spectral Cocoon C02
Het Cocoon element CO2 is uitgevoerd met een klep.
Spectral Cocoon CO2-SL
Het Cocoon element CO2-Sl is uitgevoerd met een lade.
Spectral Cocoon CO3
Het Cocoon element CO3 is uitgevoerd met een klep.
Spectral Cocoon CO3-SL
Het Cocoon element Co3-SL is uitgevoerd met een lade.
Spectral Cocoon CO4
Het Cocoon element CO4 is uitgevoerd met een stofbespannen klep.
Spectral Cocoon CO5
Het Cocoon element CO5 is uitgevoerd met een klep
Spectral Cocoon 2.60M
Je eigen Cocoon meubel samenstellen gaat eenvoudig door simpelweg de beschikbare elementen aan elkaar te koppelen. Voorbeeld op de laatste foto is de Cocoon 2.60 cm breed met de elementen CO2+CO5+CO2-SL, Afwerking in Glossy glas met NCS-kleur S 7005-Y5OR

footerbannerweek251592574900