791_original1-725x725
5 foto's

TV Meubel Catena - Spectral

De oplossing voor uw Soundsysteem. Uniek Design aanpasbaar aan uw eigen woonwensen en het het gemak van discreet opbergen van uw geluidsaparatuur zonder verlies van kwaliteit.
Diverse formaten en kleuren leverbaar.

Vanaf
Naam
TV Meubel Catena - Spectral

Spectral Catena TV Meubel bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland.

De Spectral Catena is het eerste echte mannenmeubel voor vrouwen. Het homecinemameubel van Spectral met kastelementen is beschikbaar in verschillende breedten, hoogten en diepten. En met het geïntegreerde virtual surround soundsysteem zorgt het meubel voor een indrukwekkende geluidsbeleving zonder wirwar van kabels, zichtbare luidssprekers, subwoofer en receiver.

Een Spectral Catena wandmeubel is samen te stellen uit verschillende meubelelementen. Uw ideale tv wandmeubel blijft dus niet langer een droom. Elk Catena element is opgebouwd uit een raamwerk met een hoogwaardige aluminium omlijsting. Dat is meteen de kracht en schoonheid van de Spectral Catena.

Spectral Catena is het individueel planbare homecinema en loungemeubel van Spectral. Met kastelementen beschikbaar in verschillende breedten, hoogten en diepten. met kleppen, deuren, schuifladen. En zelfs met lederen zitelementen voor loungeruimtes.
Catena heeft verschillende ophangmogelijkheden voor flatscreen TV's. En met het geïntegreerde virtual surround soundsysteem voor een indrukwekkende geluidsbeleving zonder wirwar van kabels, zichtbare luidsprekers, subwoofers en receivers.

Catena is veel meer dan alleen een mooi tv meubel. Dankzij de grote verscheidenheid aan kastelementen kan Catena vele functies vervullen. Als zitbank, roomdivider of zoals getoond op de foto's, als wandkast. De mogelijkheden van Catena zijn eigenlijk onbegrenst. Maar een zwevend Catena wandmeubel is misschien wel het allermooiste.

De Spectral Catena beheert de kunst van het camoufleren tot in de puntjes. Achter de met stofbespannen fronten is een virtual surround systeem verborgen dat zijn weerga niet kent. Horizontale kabeldoorvoeren tussen de kastelementen maakt het mogelijk om randapparatuur met elkaar te verbinden en stekkerdozen vinden eenvoudig hun plek achter in het meubel. Kabelgordijnen aan de achterzijde van het meubel voorkomen dat je van binnenuit door het meubel heen kijkt en houden stof van de achterzijde buiten de deur. Vakken zonder randapparatuur krijgen een gesloten achtewand.

Spectral tv wandmeubels zijn design kasten op maat bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland.

Elke wandkast, dressoirs of zwevend wandmeubel uit de Spectral Catena collectie geeft een oogstrelend design in uw woonkamer. De Spectral Catena dressoirs kasten zijn speciaal ontwikkeld als het ideale tv wandmeubel welke geen enkele moeite hebben om de grootste led-, lcd of plasma tv’s een nog mooier aanzien te geven.

De Spectral Catena wandkasten zijn vooruitstrevend in techniek en design. Nog nooit vond u een tv wandkast zwevend in uw interieur met een compleet ingebouwd home cinema-systeem, zonder zichtbare speakers, subwoofer en een wirwar aan kabels.

Tv meubel hoogglans wit, zwart of zilver? Dit zijn slechts de basiskleuren van de Spectral Catena kasten. U heeft de keuze uit 1950 unieke kleuren volgens de NCS®-standaard.

pasengesloten