772_original-850x850
5 foto's

Bel ons, wellicht staat dit model nog met korting op de toonzaal!

De oplossing voor uw Soundsysteem. Uniek Design, met het geluid uit de Sokkel.
Diverse formaten en kleuren leverbaar.

Vanaf
Naam
TV Meubel Brick - Spectral
Uitvoering
Brick 1200

Spectral Brick TV Meubel bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland.

Bombastisch geluid, maar waar vandaan. Brick is het eerste soundbar tv meubel met het geluidssysteem verborgen in de sokkel. Het is een prestatie van formaat. Samengeperst tot één soundbar zonder losse subwoofer.

De Brick is tevens leverbaar met gesatineerd glas. Uniek design die van het begin af aan ongeëvenaard is.

Karakteristiek voor de Spectral Brick is de teruggetrokken sokkel. Hierdoor lijkt het meubel boven de grond te zweven. Naast de standaard, zwarte sokkel is er ook een RVS gepolijste sokkel. Is zelfs dit niet indrukwekkend genoeg? U kunt de sokkel ook uitvoeren met het BRA1 Soundsysteem, of het BOSE systeem. Niemand zal begrijpen waar dat indrukwekkende geluid vandaan komt.

Ook de Spectral Brick is nu uit te rusten met een dockingstation voor Apple of Samsung. Bij de Iphone van Apple bijvoorbeeld is het een kwestie van inpluggen en u speelt direct muziek en video of via de TV en het soundsysteem van de Spetral Brick. Bijkomen voordeel: uw IPhone of IPod wordt meteen opgeladen.

De Spectral Brick is het eerste tv meubel met een soundsokkel optie. Een greeploos design in elke gewenste kleur waarachter de apparatuur verborgen is. Dankzijn de soundsokkel heeft u geen last van rondslingerende kabels of zichtbare speakers. Kies daarbij nog voor de draaibare tv-beugel voor een schitterend zwevend effect van de tv.

Kies bij de Spectral Brick voor een afwerking met glazen zijkanten. Zo wordt elke Spectral Brick tv meubel nog mooier. Elk detail komt nog beter uit. Wilt u het helemaal af maken, dan is er de keuze voor een hoogglans gepolijste RVS sokkel. Deze laatste optie laat elke Spectral Brick tv meubel helemaal zweven.

De soundsokkel van de Spectral Brick is geschikt voor verschillende Spectral soundsystemen maar ook voor Bose systemen. Achter het zwarte stofbespannen front verdwijnen de luidspeakers uit het zicht onderin de voet van het meubel.

Spectral soundsokkel met virtual surround sound. Bioscoopgeluid ervaren zonder zichtbare speakers, subwoofer en een wirwar van kabels? Met het Spectral BRA1 soundsysteem ervaart u een virtueel bioscoopgeluid of stereo geluid. Verborgen in de soundsokkel van uw Spectral Brick tv meubel.
Om het beste geluid te kunnen bieden, werkt Spectral samen met Canton; de Duitse marktleidende fabrikant van luidsprekers en geluidsystemen.Als alle verlichting uit gaat en de film aan, bepaalt u de juiste sfeer met de multicolor led verlichting beschikbaar bij de Spectral Brick. Bedien de led verlichting met de bijbehorende afstandsbediening of op de afstandsbediening van het Spectral BRA1 soundsysteem.
Lies voor helder wit licht of voor elke gewenste kleur, dim de led verlichting tot het juiste niveau zodat de sfeer optimaal is tijdens elke filmavond thuis.

De mooiste draaibare tv-beugel die u zich maar kunt voorstellen komt van Spectral. Een hoogwaardig aluminium geborstelde buis (diameter 8 cm) geeft elke flatscreen televisie een nog mooier aanzien. De bekabeling van de tv wordt keurig weggewerkt in de aluminium kabelgoot aan de achterzijde. Maar het mooiste is dat het geheel draait met slechts één enkele pinkbeweging.

ervaar het gemakt van een schuiflade bij de Spectral Brick, met een soft-touch sluitmechanisme. De Brick heeft bij een aantal modellen de mogelijkheid om te kiezen voor een klep met schuiflade, neem daarbij een cd-dvd inzet en alles staat netjes geordend opgeborgen.

BR1203SL, BR1503SL en BR2001SL zijn geschikt voor het opbergen van cd's, dvd's of blu-ray's.

Alle apparatuur achter gesloten kleppen en toch op afstand te bedienen? Met het Spectral infraroof link systeem is het mogelijk om de randapparatuur toch te blijven bedienen terwijl de apparatuur niet zichtbaar is. (technische productwijzigingen voorbehouden).

De Spectral Brick brengt kleur in uw leven. Naast de basiskleuren zwart, wit en zilver kunt u kiezen uit een van de ruim 2.000 unieke kleuren. De NCS-kleuren geven u de mogelijkheid om het meubel volledig op uw interieur af te stemmen.

opheffingssale