1096_original1565087392-850x850
5 foto's

Bel ons, wellicht staat dit model nog met korting op de toonzaal!

De oplossing voor uw Soundsysteem. Uniek Design aanpasbaar aan al uw woonwensen. Dit Ameno programma kent zeer veel mogelijkheden. Kom bij ons langs voor uitgebreide informatie.
Diverse formaten en kleuren leverbaar.

Vanaf

Spectral Ameno tv meubel bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland.

Het eerste tv meubel met ruggengraat. De Ameno van Spectral is de nieuwe standaard voor wandmeubels waarbij alle kabels en randapparatuur vernuftig worden weggewerkt.

Mijn nieuwe en mijn oude muziekverzameling naast elkaar. Ameno biedt de mogelijkheid om de platenspeler weer in beeld te brengen, samen met de nieuwe iPhone en iPad.

Het geluid van een Spectral VRA2 sound systeem is met geen pen te beschrijven. Canton zelf spreekt van veruit het beste front-surround sound systeem dat je kunt aanschaffen. Voor ons in elk geval het mooiste front-surround sound systeem in de wereld.

Zonder ruggengraat is er geen stabiliteit en stevigheid, iets dat ook geldt voor de meeste beschikbare wandmeubels in de markt. De Spectral Ameno is daarin anders en uniek. Een constructief slim uitgedacht aluminium profiel vormt bij Ameno de ruggengraat waardoor het wandmeubel stabiliteit krijgt en zich leent om stekkerdozen, kabels en smartphone docking in weg te werken.
Dankzij dit unieke kanaal staat het u vrij om een enkel laags zwevend tv wandmeubel te ontwerpen, met een soundbar integratie en zelfs een draaibare tv meubel op het meubel.

Je bent zelf de architect van je eigen Spectral Ameno tv wandmeubel. Maak de keuze uit 3 keramiek soorten, kies uit 3 hout fineer soorten of super strak uit volledig aluminium.
Natuurlijk kun je ook kiezen voor een combinatie van glossy glas en gesatineerd glas. Om het daarbij makkelijker te maken maak jij zelf de keuze uit 2.000 unieke kleuren. De basis is er, nu nog kiezen voor staand of hangend aan de wand.
Een geïntegreerd soundsysteem of kiezen voor een soundbar oplossing, en dan is nog niet eens alles benoemd. Klep of lade, handmatig of elektrisch openen?

Een stijlvol geheel met de juiste accessoires gepresenteerd in de bijpassende hangkasten van Ameno. verticaal of horizontaal, open of gesloten, klep of deur - het is allemaal mogelijk bij de Spectral Ameno.
Maak te gekke combinaties dankzij de verscheidenheid van verschillende beschikbare materialen. Van roestig keramiek uiterlijk tot een kleur in het juiste contrast.

De woonkamer in tweeën delen, maar toch een doorkijk willen behouden? Spectral Ameno heeft de mogelijkheid om als roomdivider opgebouwd te worden.
Een mooi dressoir met twee gelijke aanzichten en toch verschillende functies. Kies bij de voorzijde voor een geïntegreerd soundsysteem, en kies aan de achterzijde voor een lade, deur of klep.

Wie van natuurlijke tinten houdt, heeft de keuze uit drie verschillende soorten houtfineer: Sand Oak, Indian Walnut en Dark Oak.
Ze worden met de waterstraal gesneden en krijgen zo een nauwkeurige, elegant fonkelende snijkant. Voor meer stabiliteit wordt het hout aan beide zijden flinterdun op een aluminium kern gelamineerd.

Met innovatieve keramische oppervlakken in de kleuren Bianco, Argento, Moro en Nero zet Spectral op materiaalgebied voor het eerst voet aan wal. Zij geven de Spectral Ameno een warm en natuurlijk uiterlijk, beloven een spannende contrast en zijn bovendien nagenoeg krasvast.

Ameno brengt kleur in je leven. Althans als je het eens kunt worden over de kleurkeuze. Maar liefst 2.000 unieke NCS-kleuren staan tot je beschikking. Kies voor een basiskleur of mix verschillende kleuren om een contrastrijk geheel te vormen.
Twee glassoorten glossy of gesatineerd staan tot je beschikking om van elk Spectral Ameno meubel een geheel eigen tv wanmeubel te maken.

Iedereen kent het en wil het wel in huis hebben. Je eigen bioscoop, lekker samen op de bank een spannende film kijken, of helemaal in het concert meegezogen worden zonder afgeleid te worden.
Met het Spectral Ameno tv meubel is dit mogelijk. Nooit meer afgeleid worden door grote opzichtige speakers, een lelijk ogende subwoofer en een wirwar van kabels door de woonkamer.
Het wandmeubel Ameno geeft je de mogelijkheid om te keuzen voor drie geluidssystemen; goed, beter en best.

Zoals de meeste Spectral-meubels heeft ook Ameno een plug-in mogelijkheid voor de mobiele apparaten van Apple en Samsung.
De dock en de daarbij behorende verkabeling bevinden zich uit het zicht en zijn verwerkt in het aluminium kabelgootje van uw Ameno meubel. Via uitsparingen in de afdekking kunnen smartphones en tablets eenvoudig in de docking worden geplaatst.
Speel je muziek of films direct af, en een positieve bijkomstigheid; je smartphone en tablet worden automatisch opgeladen.

Tv wandmeubel Ameno van Spectral bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland.

Ameno tv wandmeubels

De nieuwe generatie wandmeubels biedt zich aan. Het eerste wandmeubel met ruggengraat genaamd Ameno van Spectral. Nog nooit wist een fabrikant van wandmeubels een slim en doordacht wandmeubel te bedenken waarbij klantwensen uitkomen tot werkelijkheid.

Spectral Ameno is het wandmeubel geschikt voor tv, en bijbehorende randapparatuur zoals een soundbar, blu-ray speler en Apple tv. Dankzij een geheel uit aluminium vervaardigd ontstaat er een ruggengraat waarbij de kracht en stabiliteit tot uitdrukking komt. Dezelfde ruggengraat zorgt ervoor dat alle wirwar van kabels, docking voor de smartphone, en stekkerdoos op een slimme manier worden weggewerkt.

Kiest u voor een zwevend tv wandmeubel? Ameno maakt het mogelijk, met een draaibare tv-beugel op het meubel biedt Ameno genoeg kracht en stabiliteit vanuit de ruggengraat om te kiezen voor een enkel laags tv wandmeubel.

Niets is te gek voor Ameno. De materiaal veelvoud laat u kiezen uit verschillende houtsoorten, aluminium, keramiek en glas in glossy of gesatineerde afwerking. Daarbij heeft u ook nog eens de keuze uit maar liefst 2.000 unieke NCS-kleuren. Met Ameno bent u in feite zelf de architect van uw eigen tv wandmeubel.

Maak het ontwerp van uw wandmeubel helemaal compleet door de integratie van een compleet soundsysteem, bijpassende hangkasten in verschillende hoogtes horizontaal of verticaal. Vitrinekasten of alleen staande verticale kasten tot maar liefst 189 cm hoogte.

Ameno: de nieuwe generatie tv wandmeubels van Spectral.

opheffingssale