edge-keramiek-2-studio-1200x1200
5 foto's

Bel ons, wellicht staat dit model nog met korting op de toonzaal!

De Edge Keramiek is een unieke tafel met een stijlvolle, verfijnde uitstraling en al jaren 1 van onze favorieten!

Vanaf
Naam
Edge keramiek - Bert Plantagie
Uitvoering
Tafel Keramiek
Lengte
160 cm
Breedte
100 cm
Hoogte
77 cm

De Edge Keramiek is een unieke tafel met een stijlvolle, verfijnde uitstraling en al jaren 1 van onze favorieten!

Daarom heeft Bert besloten de Edge ook uit te brengen in glas en keramiek. De keramiek versie van de Edge zit boordevol voordelen voor intensief gebruik. Zo is het materiaal relatief krasvast, zeer hard en niet poreus, waardoor etensresten en vocht niet in het tafelblad kunnen trekken. Oftewel: Knoeien maar!


Keramiek
Een aantal van onze populairste tafels uit de bert plantagie collectie zijn verkrijgbaar in keramiek.Keramiek is een fantastisch materiaal voor een tafelblad. Zo is het bestand tegen zeer hoge en lage temperaturen en beschikt het over een hoge stoot-, slag en krasvastheid.

Daarnaast is keramiek zeer hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en is het een 100% natuurlijk product.

Voor dagelijks onderhoud kunt u het schoonmaken met een vochtige doek of met water en zeep

Tafels

bert plantagie is een echte specialist als het aankomt op de tafels voor uw eethoek, eetkamer of woonkamer. Met een groot aanbod van prachtige tafels die verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren en materialen voorzien in ieders behoefte. Tafels, eettafels, eetkamertafels, salontafels, koffietafels, bijzettafels, bartafels, uitschuiftafels. Tafels met een roestvrijstalen onderstel of wellicht toch met houten poten? Of misschien houten poten met een roestvrijstalen accent. Of een roestvrijstaal onderstel met metalen accenten. Of misschien wel ep zwart, ep zilver, geolied staal, of een RAL kleur. Noem het en wij maken het.

Alle tafels worden bovendien vervaardigd in Europa, en bijna altijd in eigen fabrieken. Dit maakt ons een betrouwbare en veelzijdige leverancier met een sterke focus op kwaliteit en flexibiliteit. Want welk materiaal wij ook gebruiken

Bert Plantagie heeft haar deuren in 2001 geopend. In de hierop volgende jaren heeft Bert Plantagie een stijlvolle en tijdloze collectie opgebouwd waarin degelijkheid bovenaan het lijstje staat.

Bert Plantagie heeft zich in zeer korte tijd weten te plaatsen als een topmerk op meubelgebied in Nederland. Diverse designers als Stefan Steenkist, Hans daalder en Marco Savelsbergh hebben al met Bert Plantagie ontworpen.

opheffingssale