columna-019-2187x2186
5 foto's

Tafel Columna - Leolux

De eetkamertafel Columna van Leolux is leverbaar in zeer veel kleuren, materialen en formaten. Prachtig design met stevige kolompoot.

Vanaf € 1.795,00
Naam
Columna - Leolux
Uitvoering
Tafel, Lak
Lengte
120 cm
Breedte
120 cm
Hoogte
75 cm

Eetkamertafel Columna Leolux bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland. Een voet en een tafelblad die worden verbonden door een rechte kolom. Zo puur is de Leolux Columna tefel. De enige frivoliteit die Hugo de Ruiter zich veroorloofde, is de manier waarop de kolom aansluit op de voet: geribbeld, als een marmeren kolom uit de oudheid.
 Columna van Leolux is vooral een heel praktische tafel. Rond, zodat ze plaats biedt aan een maximaal aantal gasten, zonder lastige tafelpoten. Elegant ook, met een zeer dun tafelblad in massief noten of eiken, of in elke denkbare kleur gelakt. En tot slot is Columna multi-inzetbaar door zijn vele verschijningsvormen. 
Kenmerken van de Leolux Columna tafel:

Ronde eetkamertafel in eiken (olie of beits), noten (olie of beits) of lak (alle Leolux kleuren).
Voet en kolom zijn standaard uitgevoerd in een beperkt aantal epoxykleuren. Tegen meerprijs is elke kleur in Cristallo of Spruzza leverbaar.
Technische informatie over de Leolux Columna tafel:
Blad: Massief eiken, massief noten of gelakt (blanke MDF)
Afwerking “Eiken”: Standaard: geolied (naturel), optie: olie Pale White of (meerprijs) alle Leolux eiken beitskleuren
Afwerking “Noten”: Standaard: geolied (naturel), optie (meerprijs): alle Leolux noten beitskleuren
Afwerking “Lak”: Alle Leolux lakkleuren, RAL&Sikkens
Kolom/voet: Standaard: Aluminium gestraald, afwerking Epoxy (Alleen kleuren E200, E1200, E1500, E1600, E1700, E1800, E1900, E2000, E2100), Optie (meerprijs): alle Leolux Cristallo+Spruzza kleuren, RAL&Sikkens (alleen in Spruzza structuur)
Pootdoppen: Kunststof zwart 
Design: Hugo de Ruiter, 2015

Rikken Wonen en Slapen biedt u de laagste prijsgarantie op al zijn artikelen, dus ook op deze Leolux tafel collectie. De Leolux collecties zijn vaak in zowel stof als leder te verkrijgen en met en zonder armleuningen met diverse pootuitvoeringen. Uiteraard is de bezorging van deze collectie gratis zoals u van ons gewend bent. Tevens bieden wij u de laagste prijsgarantie en kunt u bij ons gratis parkeren.

Rikken Wonen en Slapen is de grootste Leolux eetkamertafel dealer van Flevoland, Zowel in de plaatsen Lelystad, Almere, Harderwijk, Kampen en Zwolle vind u geen uitgebreidere eetkamertafel leverancier!