character1-1924x1923
3 foto's

Tafel Character - DTP Import

De Character Collectie is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit oude teakhouten vloerdelen. De vloerdelen hebben een doorleefde en gesleten uitstraling waardoor er een meubel ontstaat met een uniek karakter.

Vanaf
Naam
Character - DTP Import
Uitvoering
Tafel

De Character Collectie is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit oude teakhouten vloerdelen. De vloerdelen hebben een doorleefde en gesleten uitstraling waardoor er een meubel ontstaat met een uniek karakter. De Character collectie bestaand uit dieverse elementen. Zo zijn er hoge kasten, broodkasten, dressoirs, tv-meubelen, bijzettafels, bijzettafels op wielen en eetkamertafels. En dit alles in de hoge kwaliteit oude teakhouten vloerdelen. Komt u gerust langs bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten Flevoland om deze modellen te bekijken!

Bovendien heeft Rikken Wonen en Slapen de laagste prijsgarantie op zijn Character serie van DTP Import. Bezorgen wij door heel Nederland gratis en kunt u bij ons voor de deur gratis parkeren.

Onder de DTP Import collectie vallen diverse modellen. Vele van deze modellen zijn onderling goed te combineren, zowel in stijl als afwerkingsmogelijkheden.

footerbannerweek251592574900