bronx11565086449
2 foto's

Bel ons, wellicht staat dit model nog met korting op de toonzaal!

Leverbaar in diverse formaten.
Vele meubelen leverbaar binnen deze serie.

Vanaf
Naam
Bronx - Flits Trend
Uitvoering
Tafel
Lengte
180 cm
Breedte
100 cm
Hoogte
78 cm

De Eetkamertafel Bronx is de nieuwste serie van de Flits Trend modellen. Onder dit programma vallen vele opties. Bekijk ze alvast online of kom langs in de showroom van Rikken Wonen en Slapen in Dronten te Flevoland.

Mooie robuuste eetkamertafel uit het trendy woonprogramma Bronx van Flits Trend. Dit woonprogramma is vervaardigd uit gerecycled teakhout en ijzer. De eetkamertafel is in meerdere afmetingen leverbaar. Ook te verkrijgen uit woonprogramma Bronx: tv-meubels, dressoir, cabinetkast, bijzettafels, salontafels, bankjes en eetkamertafels.

Deze mooie eetkamertafel behoort tot het trendy woonprogramma Bronx. Dit woonprogramma is vervaardigd uit gerecycled teakhout en ijzer. Bronx heeft het keurmerk SVLK gekregen, wat staat voor duurzaamheid, trees for trees en geen illegale kap of import van teak. Elke plank bij de fabriek is gecontroleerd en heeft zijn eigen unieke code. Ook wordt er zeer streng gekeken naar de arbeidsvoorwaarden en omstandigheden. De eetkamertafel is in meerdere afmetingen leverbaar. Ook te verkrijgen uit woonprogramma Bronx: tv-meubels, dressoir, cabinetkast, bijzettafels, salontafels, bankjes en eetkamertafels.

opheffingssale