vlak_01_0-720x720
5 foto's

Spiraalbodem vlak - Auping

In zeer veel formaten leverbaar.


Levenslange garantie op uw spiraalbodem. Leverbaar als stand-alone of te hangen in een ledikant.

Vanaf € 325,00
Naam
Spiraalbodem vlak - Auping
Uitvoering
Type 411, Vlak
Afmetingen
70/80/90/100 x 200/210 cm

De spiraalbodems van Auping zijn de meest degelijke bodems op de markt. Deze spiraalbodems zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Namelijk de Vlak (type 511), de handverstelbaar (type 522), de 1-motorige (type 555), de 2-motorige (type 577) en de 3-motorige (type 588). Dit model is te zien bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland.

Bij Rikken Wonen en Slapen bezorgen en installeren wij uw Auping spiraalbodem gratis. Tevens kunt u bij ons voor de deur gratis parkeren om zo goed de tijd te kunnen nemen voor uitgebreid proefliggen en advies op maat. Dit alles met ook nog eens de laagste prijsgarantie voor onze gehele Auping collectie.

Alle Auping spiraalbodems beschikken over een levenslange garantie op zowel frame en spiraal spanning. Dit betekend dat uw Auping spiraalbodem nooit zal gaan doorhangen. Op de motoren en andere bij artikelen zit een garantie volgens de CBS voorwaarden. Al uw Auping artikelen worden door onze gespecialiceerde mensen gratis bezorgd en gemonteerd. Hier rekenen wij geen extra kosten voor.

De spiraalbodem Vlak type 511 is een vlakke spiraalbodem. Deze zeer degelijke vlakke bodem gaat uw levenlang mee. De spiraalbodem is als enige voor 80% open waardoor ventilatie optimaal zijn gang kan gaan. De ondersteuning van deze bodems is zeer stabiel en laat uw matras nog beter zijn werk doen.

De spiraalbodem van Auping is leverbaar in de kleur Deep Black en is te gebruiken als stand-alone doormiddel van het luxe onderstel. Maar ook kunt u gewoon uw spiraalbodem in een Auping ledikant als de Auronde of Cleopatra plaatsen. Heeft u zelf nog een goede ombouw? Geen probleem, de Auping spiraalbodem past in elk willekeurig ledikant aangezien ze altijd (net als alle bodems) 1 cm smaller en 4 cm korter geleverd worden. Als laatste extra bied Auping u nog de mogelijkheid om een standaard potenset voor uw spiraalbodem te bestellen. Hierdoor krijgt uw bodem net dat beetje meer stevigheid in uw reeds bestaande iets instabiele ledikant. 

De matrassencollectie van Auping bestaat uit de: Dublin, Inizio, Adagio, Cresto, Maestro en de Vivo.

Auping adviseert: Kom altijd proefliggen bij een erkende dealer, laat uw bed monteren door erkende Auping dealers.

footerbannerweek251592574900