soul4-1631x1632
5 foto's

Bel ons, wellicht staat dit model nog met korting op de toonzaal!

Houten planken met een witte of grijze kalkachtige verweerde verflaag. Stuk voor stuk verzameld in Indonesië. Het hout is verweer door de zon en de wind. Daardoor blijven er prachtige stukken hout over met vleugen wit. Als de planken vervangen worden door nieuw hout, komt d-Bodhi in beeld. d-Bodhi hergebruikt het dan voor een bijzondere nieuwe collectie, de Soul collectie. Meubelen met een ziel.

Vanaf
Naam
Soul - DTP Import
Uitvoering
Salontafel

Houten planken met een witte of grijze kalkachtige verweerde verflaag. Stuk voor stuk verzameld in Indonesië. Het hout is verweer door de zon en de wind. Daardoor blijven er prachtige stukken hout over met vleugen wit. Als de planken vervangen worden door nieuw hout, komt d-Bodhi in beeld. d-Bodhi hergebruikt het dan voor een bijzondere nieuwe collectie, de Soul collectie. Meubelen met een ziel. 

Rikken Wonen en Slapen te Dronten Flevoland heeft modellen uit de Soul collectie staan. Enorm veel mogelijkheden zijn er bij de Soul collectie van DTP Import. Of u nu op zoek bent naar een middel hoge kast, een boekenkast, open kast, broodkast, dichte kast, tv meubel, sidetable, salontafel, hoektafel of eetkamertafel. De Soul collectie biedt u dit allemaal.

Bovendien heeft Rikken Wonen en Slapen de laagste prijsgarantie op zijn Soul serie van DTP Import. Bezorgen wij door heel Nederland gratis en kunt u bij ons voor de deur gratis parkeren.

Onder de DTP Import collectie vallen de onderstaande modellen. Vele van deze modellen zijn onderling goed te combineren, zowel in stijl als afwerkingsmogelijkheden.

opheffingssale