ninfea0006
5 foto's

Bel ons, wellicht staat dit model nog met korting op de toonzaal!

Bijzonder vormgegeven en flexibele salontafel. De drie bladen kunnen afzonderlijk van elkaar draaien, waardoor optimaal comfort te creëren is. Zeer veel kleuropties.

Vanaf
Naam
Ninfea - Leolux
Uitvoering
Salontafel
Breedte
84-108 cm
Hoogte
42 cm
Diepte
84-108 cm

Salontafel Ninfea Leolux bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland. Deze Leolux Ninfea salontafel verdient een plek in elke woonkamer. De Leolux Ninfea biedt talloze kleurrijke keuzes en is bovendien zeer flexibel. De drie ronde tafelblaadjes draaien om een punt dat de ontwerper net even uit het midden plaatste. Zo draait u elk blaadje net zo lang rond tot u de perfecte bladruimte voor het moment gevonden heeft. Dicht bij elkaar voor een opgeruimde kamer, of met een maximale grootte voor de gezellige momenten.
Kenmerken van de Ninfea Leolux salontafel:

De blaadjes van de Leolux Ninfea worden gelakt (alle Leolux kleuren) of uitgevoerd in eiken (olie of beits). Kleur en materiaal kunnen per blad gekozen worden.
Het stalen onderstel wordt geëpoxeerd of gelakt.
Technische informatie van de Ninfea Leolux salontafel:
Bladen: Massief Eiken, Lak
Afwerking “Eiken”: Standaard: geolied (naturel), optie (meerprijs): olie Pale White, of (meerprijs) alle Leolux eiken beitskleuren
Afwerking “Lak”: Alle Leolux lakkleuren, RAL&Sikkens (M.u.v.Style)
Onderstel: Standaard: staal geëpoxeerd, optie (meerprijs): alle Leolux lakkleuren, RAL&Sikkens (M.u.v.Styel)
Pootdoppen: Vilt
Mechaniek draaibladen: Traploos verstelbaar draaipunt
Opmerking: De afwerking is per blad los te bepalen.
Design: Stephan Veit, 2015

Rikken Wonen en Slapen biedt u de laagste prijsgarantie op al zijn artikelen, dus ook op deze Leolux salontafel collectie. De Leolux collecties zijn vaak in zowel stof als leder te verkrijgen en met en zonder armleuningen met diverse pootuitvoeringen. Uiteraard is de bezorging van deze collectie gratis zoals u van ons gewend bent. Tevens bieden wij u de laagste prijsgarantie en kunt u bij ons gratis parkeren.

Rikken Wonen en Slapen is de grootste Leolux salontafel dealer van Flevoland, Zowel in de plaatsen Lelystad, Almere, Harderwijk, Kampen en Zwolle vind u geen uitgebreidere banken leverancier!

opheffingssale