mikado1-963x963
3 foto's

Salontafel Mikado - Harvink

Het metalen frame van de mikado dat van alle kanten te bewonderen is. Ook van bovenaf dankzij het blad gemaakt van extra helder gehard glas

Vanaf
Naam
Mikado - Harvink
Uitvoering
Salontafel
Breedte
85 cm
Hoogte
35 cm
Diepte
85 cm

Nederlands product: De Harvink collectie wordt ontworpen in samenwerking met hoofdzakelijk Nederlandse meubelontwerpers. Voor de fabricage maken wij bovendien bijna uitsluitend gebruik van Nederlandse materialen en toeleveranciers. Dat is niet zomaar. Het stelt ons in staat het productieproces van begin tot eind goed te controleren. Zo garanderen wij keer op keer betaalbare kwaliteitsproducten van echt Hollands fabrikaat. En betaalt u niet meer dan nodig. 

Zichtbaar frame: Hoe herken je een Harvink? Aan de (metalen) frameconstructie die bij al onze meubelen duidelijk zichtbaar is. Het frame zorgt voor een tijdloze en toch moderne uitstraling. De massievere delen van het meubel lijken te ′zweven′, waardoor het meubel luchtig oogt. En: dankzij het zichtbare frame weet je precies hoe je bank of fauteuil in elkaar zit. Binnen deze signatuur zijn trouwens veel variaties mogelijk. Zolang het frame maar aan de buitenkant zit. Dat maakt een Harvink een Harvink.

Zit goed: Het klinkt misschien vreemd, maar lang niet op alle zitmeubelen kun je goed zitten. Sommige banken zijn alleen maar mooi. Bij Harvink weet u zeker dat alle banken en fauteuils perfect zitten. Dat komt door het slimme ontwerp, maar ook door de hoogwaardige koudschuimen die wij als vulling gebruiken. Dit materiaal volgt uw lichaamscontouren en zorgt voor de beste ondersteuning. Goed voor jarenlang zitcomfort!

Afritsbare hoezen: Onze fauteuils en banken zijn échte leefmeubels. En dan gaat er natuurlijk ook wel eens een beker limonade of een glas wijn overheen... Geen nood! Al onze bekleding is niet alleen slijtvast maar ook afritsbaar. U kunt het laten reinigen of - als u toe bent aan iets anders - kiezen voor een compleet nieuwe hoes. Zo geeft u uw meubel een tweede leven.


Rikken Wonen en Slapen biedt u de laagste prijsgarantie op al zijn artikelen, dus ook op deze Harvink collectie. De Harvink collecties zijn vaak in zowel stof als leder te verkrijgen. Uiteraard is de bezorging van deze collectie gratis zoals u van ons gewend bent. Tevens bieden wij u de laagste prijsgarantie en kunt u bij ons gratis parkeren.

Rikken Wonen en Slapen is de grootste Harvink dealer van Flevoland, zowel in de plaatsen Lelystad, Almere, Harderwijk, Kampen en Zwolle vind u geen uitgebreidere banken leverancier!

footerbannerweek251592574900