product_bank_900_591_q_extend_extent_bgwhite_web-jukebox_60_cm_x_60_cm_naturel_crop_-563x563
4 foto's

Salontafel Julian - World of Living

Salontafel met losse eikenhouten planken die op 2 niveau’s te plaatsen zijn. Leverbaar als salontafel en sidetable in diverse maten en houtkleuren.

Vanaf
Naam
Julian - World of Living
Uitvoering
Salontafel
Breedte
60 cm
Hoogte
37 cm
Diepte
60 cm

Salontafel met een handig detail. Het blad bestaat uit 2 losse eikenhouten planken die op twee niveaus te plaatsen zijn. Hiermee kun je variëren en zo de tafels aanpassen aan de gebruikssituatie van dat moment. Denk ook eens aan een opstelling met een aantal kleine tafeltjes in plaats van één grote. Je hebt meer mogelijkheden en creëert hiermee ruimte. De tafel is handgemaakt en het strakke zwarte frame in combinatie met de warmte van echte eikenhouten bladen maakt dat deze salontafel past in een landelijke en industriële omgeving, maar ook in een strak en modern interieur. Leverbaar in diverse maten en houtkleuren.

Afmetingen:
breedte 60 cm
diepte 60 cm
hoogte 37 cm

Sidetable met een handig detail. Het blad bestaat uit losse eikenhouten planken die op twee niveaus te plaatsen zijn. Hiermee kun je variëren en zo de tafel aanpassen aan de gebruikssituatie van dat moment. De tafel is handgemaakt en het strakke zwarte frame in combinatie met de warmte van echte eikenhouten bladen maakt dat deze sidetable past bij een landelijke en industriële omgeving, maar ook in een strak en modern interieur. Met de bijpassende salontafel maak je de ruimte in stijl af. Leverbaar in diverse houtkleuren.

Afmetingen:
breedte 120 cm
diepte 41 cm
hoogte 79 cm

footerbannerweek251592574900