canna0001
2 foto's

Salontafel Canna - Leolux

Speelse en sierlijk gevormde salontafel die vele kleur en materiaal combinatie mogelijkheden kent. Leverbaar in diverse formaten.

Vanaf
Naam
Canna - Leolux
Uitvoering
Salontafel
Breedte
100 cm
Hoogte
39 cm
Diepte
100 cm

Canna Leolux salontafel van Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland. De Leolux Canna salontafel verrast, verwart en verrukt. De eigenwijs verlopende, opstaande rand lijkt golvend los te komen van het blad, dat gedragen wordt door lichte chromen pootjes. Het is een optisch spel, dat zorgt voor spanning. Maar de Leolux Canna is ook verfijning. De eigenzinnige keramische bladen zorgen voor een exclusief uiterlijk, terwijl een blad in lak of eikenfineer zorgt voor fraaie combinatiemogelijkheden bij uw andere Leolux producten.
Kenmerken van de Leolux Canna salontafel:

Leolux Canna wordt uitgevoerd in twee maten: een hogere bijzettafel met een rond blad van 40 cm en de lage salontafel met een rond blad van 100 cm.
Leverbaar met een keramisch blad in drie kleuren. De bladen kunnen ook worden uitgevoerd in alle Leolux-lakken of in (gebeitst) eikenfineer.
Bladranden worden uitgevoerd in lak.
Het onderstel wordt verchroomd, maar is ook leverbaar in lak of epoxy.
Technische informatie over de Leolux Canna salontafel:
Blad:
MDF gelakt, Eikenfineer of Ceramique

MDF: Gelakt in alle Leolux lakkleuren (m.u.v.  Style)  of RAL & Sikkens (m.u.v.  Style structuur)
Eiken: Alle eiken beitskleuren (geen olie)
Ceramique: Nero, Bianco of Moro
Bladrand: Gelakt in alle Leolux lakkleuren of RAL & Sikkens (m.u.v.  Style & Satiné structuur)
Onderstel: Staal, verchroomd. Optie (meerprijs): Alle Leolux epoxy- of  Lakkleuren, RAL & Sikkens m.u.v.  Style structuur)
Pootdoppen: Kunststof, semi-transparant
Bijzonderheden: Maximale belasting salontafel 25 kg, bijzettafel 15 kg
Design: Cuno Frommherz, 2015

Rikken Wonen en Slapen biedt u de laagste prijsgarantie op al zijn artikelen, dus ook op deze Leolux salontafel collectie. De Leolux collecties zijn vaak in zowel stof als leder te verkrijgen en met en zonder armleuningen met diverse pootuitvoeringen. Uiteraard is de bezorging van deze collectie gratis zoals u van ons gewend bent. Tevens bieden wij u de laagste prijsgarantie en kunt u bij ons gratis parkeren.

Rikken Wonen en Slapen is de grootste Leolux salontafel dealer van Flevoland, Zowel in de plaatsen Lelystad, Almere, Harderwijk, Kampen en Zwolle vind u geen uitgebreidere banken leverancier!

footerbannerweek251592574900