aditivanilla1-3112x3114
4 foto's

Salontafel Aditi - Leolux

Aditi is leverbaar als salontafel van 84x84 cm en 135x72 cm. Het bovenblad wordt vervaardigd in eiken, kersen, esdoorn, essen/olijf of noten, nu ook gelakt blad, mogelijk in vele kleuren.

Vanaf
Naam
Aditi - Leolux
Uitvoering
Salontafel
Breedte
84 cm
Hoogte
34 cm
Diepte
84 cm

Leolux Aditi salontafel bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland. Soms is een eenvoudig tafeltje gewoon voldoende. De Leolux Aditi is rechthoekig of vierkant en is voorzien van een praktisch glazen onderblad om kleine zaken op te bergen. Het bovenblad heeft in massief hout een heel natuurlijke uitstraling. In lak kiest u voor een moderne “look”. 

Kenmerken van de Leolux Aditi salontafel:

  • Leverbaar als vierkante of rechthoekige salontafel op RVS slede.
  • De Leolux Aditi wordt uitgevoerd in massief eiken (olie naturel of Pale White) of Amerikaans noten (olie of beits), of in lak.


Kenmerken van de Leolux Adidi salontafel:
Bovenblad: Massief Amerikaans noten, eiken, kersen of MDF.
Onderblad: Veiligheidsglas.
Slede: RVS (geborsteld), glijdoppen vilt.
Lakafwerking: Noten, kersen: standaard geolied, optie blank matlak.
Europees eiken: standaard geolied. Optie alle eiken beitskleuren, Pale White olie.
Lak: alle Leolux lakleuren (m.u.v. Style).
Bijzonderheden: Er zijn geen varianten mogelijk op het glasblad en de slede. Onder de slede komt vilt. Bij een geoliede uitvoering wordt standaard een flesje olie geleverd.
Let op: Maximale belasting 50 kg

Rikken Wonen en Slapen biedt u de laagste prijsgarantie op al zijn artikelen, dus ook op deze Leolux salontafel collectie. De Leolux collecties zijn vaak in zowel stof als leder te verkrijgen en met en zonder armleuningen met diverse pootuitvoeringen. Uiteraard is de bezorging van deze collectie gratis zoals u van ons gewend bent. Tevens bieden wij u de laagste prijsgarantie en kunt u bij ons gratis parkeren.

Rikken Wonen en Slapen is de grootste Leolux salontafel dealer van Flevoland, Zowel in de plaatsen Lelystad, Almere, Harderwijk, Kampen en Zwolle vind u geen uitgebreidere banken leverancier!

footerbannerweek251592574900