Relaxfauteuil James Aluminium - Stressless YOU

Zeer comfortabele en moderne relaxfauteuil. Wegens het karakterestieke kantelsysteem zal deze fauteuil zich automatisch perfect aanlsuiten aan uw gewenste zithouding. De James heeft een aluminium frame, maar is tevens leverbaar in een houten frame.

Vanaf € 1.555,00
Naam
James Aluminium - Stressless YOU
Uitvoering
Relaxfauteuil
Materiaal
Vanafprijs stof

Stressless YOU James is een relaxfauteuil uit de nieuwe serie van Stressless; voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en comfort in combinatie met een exclusief ontwerp. Met de strakke Noorse lijnen en moderne uitstraling, gecombineerd met het traditionele comfort van Stressless, biedt de Stressless YOU een nieuwe zitervaring. Het gepatenteerde Plus (TM)-systeem zorgt voor de perfecte ondersteuning voor uw rug en nek, of u nu rechtop zit of achterover leunt. De Stressless YOU James met aluminium frame en verstelbaar nekkussen is perfect voor uw moderne woning.

Stressless You Collectie

De meest comfortabele relaxfauteuils moeten toch wel die van Stressless zijn, vol met allerlei innovatieve functies. Stressless heeft in de afgelopen 40 jaar keer op keer weer zijn ontwerp verfijnd om er zo voor te zorgen dat comfort altijd voldoet aan de laatste behoeften. De nieuwe Stressless You serie brengt het optimale comfort tezame met een nieuw uitdagend design naar u toe. Nieuwsgierig geworden naar Deze Stressless You modellen? Komt u gerust langs bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten Flevoland. Wij hebben tevens een kaagste prijs garantie en gratis bezorging!

Assortiment Stressless You:

Het Stressless You assortiment bestaat uit de onderstaande modellen. Al deze Stressless You modellen kunt u in de showroom van Rikken Wonen en Slapen te Dronten Flevoland uit proberen. Ons uitgebreid door Stressless geschoolde adviseurs staan voor u klaar wanneer hulp bij deze belangrijke keuze gewenst is.

Stressless You: Ultiem Comfort

Comfort is een manier van leven. De meest gewilde situatie. Iedereen heeft een ander gevoel van comfort. Maar onze unieke fauteuils weten iedereen comfort te bieden. Als u in een Stressless You zit, kunt u zich moeiteloos ontspannen. Het Stressless Glide™-systeem houdt uw lichaam perfect in balans. Het Plus™-systeem biedt optimale ondersteuning voor uw hoofd en onderrug in elke positie.

Om het ultieme comfort van Stressless You echt te begrijpen, moet u het zelf ervaren. U zult de complete ondersteuning van Stressless ervaren zodra u gaat zitten en zich ontspant. Bezoek onze showroom in Dronten, doe de ComfortTest™ en ervaar het ware comfort van Stressless You.