Volg hier al het actuele nieuws en de acties van Rikken

Nieuws en Acties

Op deze pagina vindt u al het actuele nieuws en de lopende acties van Rikken Wonen en Slapen. Buiten de acties die hier worden genoemd heeft Rikken in de showroom nog vele andere acties in de showroom zelf. Komt u ook langs om deze acties te bekijken?

De Caresse Boxspring4600-H (elektrische uitvoering) is nu tijdelijk extra voordelig geprijsd. Zo heeft u een elektrisch verstelbare boxspring van 140x200cm van 2.850,- euro voor 1.995,- euro. Graag zien wij u in onze showroom om dit model te bekijken en natuurlijk ook het ligcomfort te ervaren!

Die boodschap staat centraal in de nieuwe reclamecampagne die Leolux in 2019 lanceert. Die keuze voor de leeuw is zeker niet toevallig. Want Leolux ís de leeuw. Zelfs al voordat Leolux Leolux werd, was de leeuw er al. In het logo van de Zuid-Nederlandse Clubmeubelfabriek, toen ons bedrijf nog zo heette. In de jaren vijftig werd de nieuwe bedrijfsnaam ervan afgeleid: de luxe meubelen van de leeuw. Leolux.

Nu is de leeuw los

In de nieuwe campagne speelt de leeuw de absolute hoofdrol. In tv-commercials, advertenties en op social media laten we zien dat er in elke Leolux een leeuw schuilt. In elk meubel, maar ook in onze mentaliteit en bij onze mensen. En dat is precies wat je Leolux tot het meest dominante meubel in je interieur maakt.

De nieuwste Caresse boxspring, Platinum 9800, heeft een luxe en klassieke slaapbeleving. Het model is zowel in vlakke als verstelbare uitvoering te verkrijgen. Uiteraard zijn er, zoals u van Caresse gewend bent, nog vele mogelijheden binnen dit model om tot een perfect persoonlijk ligcomfort te komen.

Komt u ook langs om deze nieuwste aanwinst van Rikken Wonen en Slapen te Dronten te komen bekijken?

Een goed verhaal blijft boeiend. Het wordt gedeeld zonder dat de tijd er vat op krijgt. Scylla van Leolux is zo’n succesverhaal. Een ‘classic’ van ontwerper Gerard Vollenbrock, geïntroduceerd in 1996 en nog altijd geliefd.

Nu schrijven we een nieuw hoofdstuk: Scylla Stories. Maak kennis met tien unieke combinaties, vernoemd naar bekende literaire karakters. Ontdek uw favoriet en vertel uw eigen verhaal. Wie wordt uw hoofdpersoon?  

De bank Nordic Cross van World of Living is er al vanaf 499,- Euro in de stof Ocean. Wenst u liever een hoge kwaliteit leder kan dit ook. En ook nog eens voor een aanbiedingsprijs.

Kortom deze bank zit heerlijk en kan voldoen aan uw persoonlijke wensen.

Flits heeft een enorm uitgebreid assortiment aan banken, stoelen en fauteuils. Neem nou de Vivaldi, een bank met eindeloos veel mogelijkheden.

Stel je eigen elementenbank samen! Deze bank bestaat uit losse onderdelen, waardoor er vele mogelijkheden zijn qua materiaal, kleur en opstelling.

Creëer je eigen bank. Elementenbanken bestaan uit losse delen waardoor je de opstelling zelf kunt samen stellen. Ook de stoffen en kleuren kun je zelf bepalen. Voor een wat speelse uitstraling kies je bijvoorbeeld voor verschillende materialen en/of kleuren. De naad is leverbaar in een Engelse naad of een vlindernaad.

Rikken Wonen en Slapen te Dronten doet zijn uiterste best op zijn collectie zo compleet mogelijk te maken. Zodat u in onze showroom van ruim 15.000 m2 altijd kunt slagen. We hebben banken, fauteuils, relaxfauteuils, tafels, eetkamerstoelen en een complete beddenafdeling. Elke afdeling, of u nu op zoek bent naar modern, landelijk, eigentijds of klassiek heeft bij ons zijn eigen unieke indeling. In elke stijl bieden wij u diverse merken, zowel in het hoogsegment of speciaal voor u uitgezocht onder onze Selected by Rikken collectie.

Kom bij ons langs voor een compleet overzicht van de vele meubelen en slaapsystemen die wij u bieden. Alvast voor oriënteren? Kijkt u dan op onze site voor een greep uit onze collectie.

Een goede nachtrust valt of staat bij de juiste matras. Hoe beter je slaapt, hoe fitter en energieker jij je de volgende dag voelt. Wanneer je weet wat je fijn vindt én wat goed voor je is, kun je op zoek naar de matras die perfect bij je past. De kwaliteitsmatrassen van Auping worden met de hand gemaakt in Deventer en geven je ultiem slaapcomfort. Bij ons kan je kiezen uit 5 verschillende pocketveren matrassen. Elk matras is verkrijgbaar als zowel eenpersoons- als tweepersoonsmatras, in diverse breedtes, lengtes en hardheden.

Maar wat is de beste matras voor jou? Met je Auping matrasadviseur ben je er zo achter!

footerbannerweek251592574900