587_original-518x518
5 foto's

Bel ons, wellicht staat dit model nog met korting op de toonzaal!

De Spectral Music Box is sleutelkast, rommelkast en telefoonkast in één. En tegelijkertijd ook de thuishaven voor uw smartphone of tablet. Plaats in de Music Box het Spectral soundsysteem of bijvoorbeeld de Sonos Play 1.
Leverbaar in diverse formaten en kleuren.

Vanaf
Naam
Music Box - Spectral
Uitvoering
SMB1-ip / SMB1
Breedte
95 cm
Hoogte
30,4 cm
Diepte
37,3 cm

De Spectral Music Box bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland.

De avonden worden weer heerlijk ontspannen als de iPhone in het dock van de Spectral Music Box uw favoriete muziek afspeelt en u niet continu met de telefoon binnen handbereik zit.
Music Box is naar wens leverbaar met of zonder soundsysteem SCA3. Of kies voor de Play 1 van Sonos keurig verborgen achter het stofbespannen front.

De Spectral Music Box is e sleutelkast, rommelkast en DJ-in één. En het is de thuishaven voor je iPhone.

De Spectral Music Box combineert ruimte en geluid op sublieme wijze. De iPhone in zijn dock, heerlijke muziek begint gelijk te spelen en de spullen keurig opgeborgen, volledig uit het zicht.

Bij thuiskomst de sleutelbox in de schuiflade en de iPhone in zijn dock geplaatst. Hoe handig is dat? De sleutels op een vaste plek en altijd een opgeladen telefoon.

Met de Spectral Music Box is het mogelijk om de Apple en Samsung mobile devices te docken dankzij de slimme add-on adapters van Spectral. We will dock you.

Apple en Samsung in één hand. Het klinkt misschien gek, maar bij Spectral zijn ze van mening dat er voor beide topmerken een oplossing moet zijn. Spectral ontwikkelde daarom voor Apple en Samsung unieke docks. Vervaardigd in eigen huis uit massief aluminium.

Kies de Music Box met een voorbereiding voor Apple. Maar een iPhone 4S is geen iPhone 5 en een iPad mini is weer anders... Geen probleem, dankzij de Spectral add-on adapters is het mogelijk om de originele Apple iPhone 4s dock te upgraden naar een dock voor iPhone 5s of bijvoorbeeld een iPad Mini. Voor de Samsung fans, ontwikkelde Spectral unieke Docks voor de Samsung S3, S4 en overige mobile devices.

U hoeft niet bang te zijn voor de toekomst. De Spectral Docks zijn zo ontwikkeld dat ze eenvoudig aan te passen zijn voor toekomstige mobile devices. en gebruikt u de dockings mogelijkheid niet meer, de glasplaten van elk Spectral meubel zijn eenvoudig te demonteren voor een nieuwe glasplaat zonder uitsparing.

Met de Spectral Music Box haal je een mooi geluid in huis zonder dat je daarvoor tegen een set boxen aan hoeft te kijken. Achter het stofbespannen front zit het geluidssysteem verborgen. Kies daarbij zelf de kleur van het front in zwart, zilver of carbon kleur en jouw Music Box is er klaar voor.

Je eigen Music Box is een feit maar je wilt een bijpassende hangkast zodat de Music Box niet teveel gaat opvallen in de woonkamer? Met de open hangkasten van Scala en Cocoon is dit mogelijk.
De modellen SCH37 en SCH48 zijn leverbaar in drie basiskleuren. Uniek is de in kleur gespoten achterwand. Zo kun je altijd de achterwand laten matchen met een ander item in de woonkamer.

Spectral Music box bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland.

Wandmeubel voor kantoor, slaap of woonkamer.

Een iPhone of iPod docking hoef je niet opnieuw uit te vinden. Maar een docking voor de iPhone of iPod toepassen in een wandmeubel op een slimme manier was nog nooit gedaan. Tot vandaag met de komst van het audio wandmeubel Music Box van Spectral. Simpelweg thuiskomen, je iPhone in de docking plaatsen en direct genieten van je favoriete muziek vanuit de Music Box. Een meubel met geluid voor aan de wand speciaal uitgedacht voor het opladen van je iPhone en het opbergen van alle spullen welke je graag binnen handbereik wilt hebben, zoals je sleutelbos bijvoorbeeld. De Music Box is het eerst audio wandmeubel met ingebouwd soundsysteem geschikt om direct vanaf je iPhone de muziek af te laten spelen. Thuis komen is genieten met Music Box van Spectral.

Music Box van Spectral is naar wens leverbaar met of zonder soundsysteem. Kies bijvoorbeeld voor de Sonos Play 1 en plaats deze achter de stofbespannen klep van de Music Box.

opheffingssale