Een showroom oppervlak van 15.000 m2

Neem een kijkje bij Rikken Wonen en Slapen

Rikken heeft alle topmerken verzameld in één showroom. U vindt bij Rikken onder meer uitgebreide assortimenten van Leolux, Rolf Benz, Auping, Karat, Topform en Tempur. In onze winkel vindt u bovendien allerhande meubelen in uiteenlopende stijlen. Van modern tot traditioneel en van design tot landelijk of klassiek. Maar altijd van de beste kwaliteit. Rikken is een zeer complete woonwinkel. Bij ons vindt u niet alleen meubelen, maar ook voor schitterende slaapkamerinrichting bent u bij ons aan het juiste adres.

Komt u langs?

Of u nu op zoek bent naar een bank, fauteuil, tafel, eetkamerstoel, relaxfauteuil, salontafel of wandmeubel, bij Rikken Wonen en Slapen bent u aan het juiste adres. Kijkt u alvast online naar een groot deel van ons assortiment?

Wonen collectie

Deels op de begane grond als eerste verdieping hebben wij een uitgebreide slaapstudio voor u samengesteld. Merken als Auping, Avek, Eastborn, Tempur en Caresse worden uitgebreid aan u getoond en bieden volop mogelijkheid tot proefliggen. Tevens beschikken wij over een uitgebreide studio aan linnenkasten.

Slapen collectie
footerbannerweek251592574900