Bel ons, wellicht staat dit model nog met korting op de toonzaal!

  • Drukverlagende ondersteuning voor meer bewegingsgemak
  • Stevigste gevoel binnen de Sensation CoolTouch™ matrascollectie

Matras hoogte 19 cm

Vanaf
Naam
Matrassen Sensation Prima - Tempur
Afmetingen
80/90 x 200 cm

De TEMPUR® Sensation matrascollectie biedt een medium gevoel, maar dan in combinatie met het comfort en de ondersteuning die alleen TEMPUR® kan bieden. Een laag van Dynamic Support Technologie biedt een lichte ondersteuning, zodat u gemakkelijk kunt bewegen, terwijl het TEMPUR® materiaal zich comfortabel aanpast aan de contouren van uw lichaam.

Ervaar drukverlagende ondersteuning, zonder drukpunten, waardoor u meer bewegingsgemak heeft. De TEMPUR® Sensation Prima CoolTouch™ matras biedt u het stevigste gevoel binnen de TEMPUR® Sensation CoolTouch™ matrascollectie.
 
TEMPUR® Sensation Prima Matras met CoolTouch™
Ondersteunend matras met een medium gevoel
Als u alle voordelen van TEMPUR® wenst maar ook wilt genieten van een medium gevoel, dan is de TEMPUR® Sensation collectie de perfecte keuze.Dynamic Support Technologie
Een speciaal gesneden, duurzame ondersteuningslaag biedt het vertrouwde gevoel van een medium matras, terwijl een goed uitgebalanceerde combinatie van TEMPUR® materiaal zorgt voor ultiem comfort en ondersteuning.

Collectie Sensation, kernpunten en voordelen

  • De matras is 19 cm diep
  • Speciale basislaag met Dynamic Support Technologie die is ontworpen om het gevoel van een traditioneel verend matras te creëren
  • De hoes, gemaakt van zacht materiaal, is eenvoudig te verwijderen voor het wassen op 60 °C en droogt snel
  • Dankzij de CoolTouch™ Technology blijft de hoes koel aanvoelen en wordt overmatige warmte geabsorbeerd

Comfortlaag: 4 cm TEMPUR® Ondersteuningslaag
De ondersteunende laag biedt uw lichaam de ondersteuning die het nodig heeft, terwijl het materiaal zich aanpast aan uw lichaam en de druk verdeelt over de matras.
Bovenlaag: 4 cm Dynamic Support Technologie
De Dynamic Support Technologie met TEMPUR® materiaal biedt goede ondersteuning en zorgt er tegelijkertijd voor dat u makkelijker kunt draaien.
Onderlaag: 11 cm DuraBase™ Technologie
De DuraBase™ Technologie werkt in combinatie met de bovenste lagen, voor maximaal comfort en ondersteuning, gedurende de hele levensduur van de matras.
Materiaal hoes: De hoes (wit) is gemaakt van 99% Polyester en 1% Elastaan. De zijstof (wit) is gemaakt van 98% Polyester en 2% Elastaan.
Te verwijderen of te wassen: Ja

Nieuw Design
Met een zachte, op maat gemaakte, frisse cover, zien TEMPUR® matrassen er net zo goed uit als dat ze voelen.

TEMPUR® Materiaal
Het unieke TEMPUR® materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft. Het TEMPUR® materiaal past zich aan uw lichaam aan, elke nacht opnieuw.

Matras Label Design
We hebben het makkelijker gemaakt om het beste matras te vinden d.m.v. herkenbare labels in drie verschillende kleuren.

CoolTouch™ Technologie
Ervaar de sensatie van een koele en comfortabele nachtrust. Door de nieuwste technologie blijft de hoes koel en bevordert het de afvoer van overmatig vocht.

QuickRefresh™ Cover
Onze rekbare hoes ritst perfect op en af, waardoor het wassen van de hoes gemakkelijk is. De hoes kan omgewisseld worden waardoor de aankoop van een nieuw matras niet nodig is.

10 Jaar Volledige Garantie
Op onze matrassen geldt een garantie van 10 jaar volledig. Gedurende de garantieperiode zal de matras minstens 95% van de originele hoogte behouden, zonder kuilen of bobbels. Niks minder dan uitstekende prestaties voor de komende jaren.

opheffingssale