Matras Sensation Elite - Tempur

  • Drukverlagende ondersteuning voor meer bewegingsgemak
  • Hogere TEMPUR® Comfortlaag – 3 cm
  • Zachtste gevoel binnen de Sensation CoolTouch™ matrascollectie
  • QuickRefresh™ Cover is wasbaar en verwijderbaar

Matras hoogte 25 cm.

Vanaf
Naam
Matras Sensation Elite - Tempur
Afmetingen
80/90 x 200 cm

De TEMPUR® Sensation matrascollectie biedt een medium gevoel, maar dan in combinatie met het comfort en de ondersteuning die alleen TEMPUR® kan bieden. Een laag van Dynamic Support Technologie biedt een lichte ondersteuning, zodat u gemakkelijk kunt bewegen, terwijl het TEMPUR® materiaal zich comfortabel aanpast aan de contouren van uw lichaam.

Door de hoge comfortlaag bij de TEMPUR® Sensation Elite CoolTouch™ matras merkt u meer van de drukverlagende eigenschappen van het TEMPUR® materiaal, waardoor deze matras zachter aanvoelt dan de TEMPUR® Sensation Supreme CoolTouch™ matras.

TEMPUR® Sensation Elite Matras met CoolTouch™
Ondersteunend matras met een medium gevoel
Als u alle voordelen van TEMPUR® wenst maar ook wilt genieten van een medium gevoel, dan is de TEMPUR® Sensation collectie de perfecte keuze.

Dynamic Support Technologie
Een speciaal gesneden, duurzame ondersteuningslaag biedt het vertrouwde gevoel van een medium matras, terwijl een goed uitgebalanceerde combinatie van TEMPUR® materiaal zorgt voor ultiem comfort en ondersteuning.

Collectie Sensation, kernpunten en voordelen

  • De matras is 25 cm diep
  • Speciale basislaag met Dynamic Support Technologie die is ontworpen om het gevoel van een traditioneel verend matras te creëren
  • Plus een laag TEMPUR® Comfortmateriaal voor verbeterde drukverdeling
  • De QuickRefresh™ Cover van zacht materiaal is eenvoudig los en vast te ritsen en wasbaar op 60 °C voor een altijd frisse bovenlaag
  • Dankzij de CoolTouch™ Technology blijft de hoes koel aanvoelen en wordt overmatige warmte geabsorbeerd

Comfortlaag: 4 cm TEMPUR® Ondersteuningslaag en daar bovenop 3 cm TEMPUR® Comfortlaag
De ondersteunende laag biedt uw lichaam de ondersteuning die het nodig heeft, terwijl het materiaal zich aanpast aan uw lichaam en de druk verdeelt over de matras. De TEMPUR® Comfortlaag, gemaakt van het originele TEMPUR® materiaal, vermindert drukpunten en bewegingen van uw partner.
Bovenlaag: 4 cm Dynamic Support Technologie
De Dynamic Support Technologie met TEMPUR® materiaal biedt goede ondersteuning en zorgt er tegelijkertijd voor dat u makkelijker kunt draaien.
Onderlaag: 14 cm DuraBase™ Technologie
De DuraBase™ Technologie werkt in combinatie met de bovenste lagen, voor maximaal comfort en ondersteuning, gedurende de hele levensduur van de matras.
Materiaal hoes: Dubbele Jersey Hoes (wit) gemaakt van 99% Polyester en 1% Elastaan. Stof aan de zijkant (grijs) gemaakt van 70% Polyester, 19% Modal Acryl, 10% Viscose en 1% Elastaan.
Te verwijderen of te wassen: Ja

Nieuw Design
Met een zachte, op maat gemaakte, frisse cover, zien TEMPUR® matrassen er net zo goed uit als dat ze voelen.

TEMPUR® Materiaal
Het unieke TEMPUR® materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft. Het TEMPUR® materiaal past zich aan uw lichaam aan, elke nacht opnieuw.

Matras Label Design
We hebben het makkelijker gemaakt om het beste matras te vinden d.m.v. herkenbare labels in drie verschillende kleuren.

CoolTouch™ Technologie
Ervaar de sensatie van een koele en comfortabele nachtrust. Door de nieuwste technologie blijft de hoes koel en bevordert het de afvoer van overmatig vocht.

QuickRefresh™ Cover
Onze rekbare hoes ritst perfect op en af, waardoor het wassen van de hoes gemakkelijk is. De hoes kan omgewisseld worden waardoor de aankoop van een nieuw matras niet nodig is.

10 Jaar Volledige Garantie
Op onze matrassen geldt een garantie van 10 jaar volledig. Gedurende de garantieperiode zal de matras minstens 95% van de originele hoogte behouden, zonder kuilen of bobbels. Niks minder dan uitstekende prestaties voor de komende jaren.

footerbannerweek251592574900