Matras Original Elite - Tempur

  • Drukverlagende ondersteuning
  • Toevoeging van de TEMPUR® Comfortlaag – 3 cm
  • Zachtste gevoel binnen de Original CoolTouch™ matrascollectie
  • QuickRefresh™ Cover is wasbaar en verwijderbaar

Hoogte 25 cm

Vanaf
Naam
Matras Original Elite - Tempur
Afmetingen
80/90 x 200 cm

De TEMPUR® Original matrassen zijn onze stevigste matrassen, die zich zeer nauwkeurig aanpassen aan de contouren van uw lichaam, wat zorgt voor optimaal comfort en de beste ondersteuning.

Door de 3 cm hoge comfortlaag bij de TEMPUR® Original Elite CoolTouch™ matras merkt u meer van de drukverlagende eigenschappen van het TEMPUR® materiaal, waardoor deze matras u het zachtste gevoel biedt binnen de TEMPUR® Original CoolTouch™ matrascollectie.

TEMPUR® Original Elite Matras met CoolTouch™
Ondersteunend matras met een stevig gevoel
Ervaar waar het allemaal begon. Bij de TEMPUR® Original collectie draait alles om de voordelen waarvoor TEMPUR® wereldwijd bekend staat. Dankzij de ruimtevaarttechnologie profiteert u van gewichtloos comfort en een uitstekende ondersteuning van uw hele lichaam.

TEMPUR® Materiaal
De matrassen in deze collectie zijn voorzien van het originele TEMPUR® materiaal - ontwikkeld door middel van onze baanbrekende technologie afgeleid van de NASA. Het drukverlagende materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam en verdeelt de druk gelijkmatig over het oppervlak. Bovendien keert de open celstructuur geleidelijk terug naar zijn oorspronkelijke vorm na te zijn ingedrukt.

Collectie Original, kernpunten en voordelen

  • De matras is 25 cm diep
  • Het TEMPUR® materiaal ondersteunt uw lichaam in de meest comfortabele positie, wat zorgt voor vermindering van woelen en draaien tijdens uw slaap
  • TEMPUR® Ondersteuningslaag - zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft
  • TEMPUR® Comfortlaag voor verbeterde drukverlaging
  • De QuickRefresh™ Cover van zacht materiaal is eenvoudig los en vast te ritsen en wasbaar op 60 °C voor een altijd frisse bovenlaag
  • Dankzij de CoolTouch™ Technology blijft de hoes koel aanvoelen en wordt overmatige warmte geabsorbeerd

Comfortlaag: 3 cm TEMPUR® Comfortlaag.
De TEMPUR® Comfortlaag, gemaakt van het originele TEMPUR® materiaal - onze unieke, door de NASA erkende, technologie - vermindert drukpunten en bewegingen van uw partner.
Bovenlaag: 9 cm TEMPUR® Ondersteuningslaag
De ondersteuningslaag biedt uw lichaam de ondersteuning die het nodig heeft, terwijl het materiaal zich aanpast aan uw lichaam en de druk verdeelt over de matras.
Onderlaag: 2x 6,5 cm DuraBase™ Technologie
De DuraBase™ Technologie werkt in combinatie met de bovenste lagen, voor maximaal comfort en ondersteuning, gedurende de hele levensduur van de matras.
Materiaal hoes: Dubbele Jersey Hoes (wit) gemaakt van 99% Polyester en 1% Elastaan. Stof aan de zijkant (grijs) gemaakt van 70% Polyester, 19% Modal Acryl, 10% Viscose en 1% Elastaan.
Te verwijderen of te wassen: Ja

Ontdek onze nieuwe matrascollectie.
Onze wetenschappers komen steeds meer te weten over slaap, met als resultaat dat onze designers en ontwikkelaars constant nieuwe en innovatieve oplossingen kunnen aandragen voor uw slaapkamer. Lees verder voor meer informatie over onze TEMPUR® matrascollecties.

Nieuw Design
Met een zachte, op maat gemaakte, frisse cover, zien TEMPUR® matrassen er net zo goed uit als dat ze voelen.

TEMPUR® Materiaal
Het unieke TEMPUR® materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft. Het TEMPUR® materiaal past zich aan uw lichaam aan, elke nacht opnieuw.

Matras Label Design
We hebben het makkelijker gemaakt om het beste matras te vinden d.m.v. herkenbare labels in drie verschillende kleuren.

CoolTouch™ Technologie
Ervaar de sensatie van een koele en comfortabele nachtrust. Door de nieuwste technologie blijft de hoes koel en bevordert het de afvoer van overmatig vocht.

QuickRefresh™ Cover
Onze rekbare hoes ritst perfect op en af, waardoor het wassen van de hoes gemakkelijk is. De hoes kan omgewisseld worden waardoor de aankoop van een nieuw matras niet nodig is.

10 Jaar Volledige Garantie
Op onze matrassen geldt een garantie van 10 jaar volledig. Gedurende de garantieperiode zal de matras minstens 95% van de originele hoogte behouden, zonder kuilen of bobbels. Niks minder dan uitstekende prestaties voor de komende jaren.

footerbannerweek251592574900