Bel ons, wellicht staat dit model nog met korting op de toonzaal!

  • Innovatieve balans tussen zachtheid en drukverlagende ondersteuning
  • Hogere TEMPUR® Comfort- en Ondersteuningslaag – 7 cm
  • Zachtste gevoel binnen de Cloud CoolTouch™ matrascollectie
  • QuickRefresh™ Cover is wasbaar en verwijderbaar

Hoogte 25 cm

Vanaf
Naam
Matras Cloud Elite - Tempur
Afmetingen
80/90 x 200 cm

De TEMPUR® Cloud matrascollectie biedt een innovatieve balans tussen zachtheid en superieure ondersteuning. TEMPUR® Cloud matrassen zijn allemaal voorzien van een toplaag van TEMPUR® Extra Soft Materiaal. De lagen daaronder zijn gemaakt van het unieke TEMPUR® materiaal dat zorgt voor een perfecte ondersteuning van uw lichaam.

Door de hogere Comfort- en Ondersteuningslaag merkt u bij de Cloud Elite CoolTouch™ matras meer van de drukverlagende eigenschappen van het unieke TEMPUR® materiaal, waardoor deze matras u het zachtste gevoel biedt binnen de TEMPUR® Cloud CoolTouch™ matrascollectie.

TEMPUR® Cloud Elite Matras met CoolTouch™
Ondersteunend matras met een zacht gevoel
De TEMPUR® Cloud collectie is ontwikkeld voor mensen die een matras willen die meteen zacht aanvoelt, maar toch een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag is gemaakt van speciaal TEMPUR® Extra Soft materiaal dat niet alleen zacht is, maar ook perfect aansluit op de contouren van uw lichaam.

TEMPUR® Extra Soft Materiaal
De perfecte balans tussen de Extra Soft bovenlaag en de TEMPUR® Ondersteuningslaag, wat zorgt voor het comfort, de ondersteuning en duurzaamheid die u mag verwachten van TEMPUR® met een zachter gevoel.

Collectie Cloud, kernpunten en voordelen

  • De matras is 25 cm diep
  • Een toplaag van TEMPUR® Extra Soft materiaal voor een zachter gevoel
  • Het TEMPUR® materiaal ondersteunt uw lichaam in de meest comfortabele positie, wat zorgt voor vermindering van woelen en draaien tijdens uw slaap
  • Secundaire laag van TEMPUR® Ondersteuningsmateriaal - zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft
  • De QuickRefresh™ Cover van zacht materiaal is eenvoudig los en vast te ritsen en wasbaar op 60 °C voor een altijd frisse bovenlaag
  • Dankzij de CoolTouch™ Technology blijft de hoes koel aanvoelen en wordt overmatige warmte geabsorbeerd

Comfortlaag: 7 cm TEMPUR® Extra Soft materiaal
Bovenlaag: 7 cm TEMPUR® Ondersteuningslaag
Onderlaag: 11 cm DuraBase™ Technologie
Materiaal hoes: Dubbele Jersey Hoes (wit) gemaakt van 99% Polyester en 1% Elastaan. Stof aan de zijkant (grijs) gemaakt van 70% Polyester, 19% Modal Acryl, 10% Viscose en 1% Elastaan.
Te verwijderen of te wassen: Ja

Ontdek onze nieuwe matrascollectie
Onze wetenschappers komen steeds meer te weten over slaap, met als resultaat dat onze designers en ontwikkelaars constant nieuwe en innovatieve oplossingen kunnen aandragen voor uw slaapkamer. Lees verder voor meer informatie over onze TEMPUR® matrascollecties.

Nieuw Design
Met een zachte, op maat gemaakte, frisse cover, zien TEMPUR® matrassen er net zo goed uit als dat ze voelen.

TEMPUR® Materiaal
Het unieke TEMPUR® materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft. Het TEMPUR® materiaal past zich aan uw lichaam aan, elke nacht opnieuw.

Matras Label Design
We hebben het makkelijker gemaakt om het beste matras te vinden d.m.v. herkenbare labels in drie verschillende kleuren.

CoolTouch™ Technologie
Ervaar de sensatie van een koele en comfortabele nachtrust. Door de nieuwste technologie blijft de hoes koel en bevordert het de afvoer van overmatig vocht.

QuickRefresh™ Cover
Onze rekbare hoes ritst perfect op en af, waardoor het wassen van de hoes gemakkelijk is. De hoes kan omgewisseld worden waardoor de aankoop van een nieuw matras niet nodig is.

10 Jaar Volledige Garantie
Op onze matrassen geldt een garantie van 10 jaar volledig. Gedurende de garantieperiode zal de matras minstens 95% van de originele hoogte behouden, zonder kuilen of bobbels. Niks minder dan uitstekende prestaties voor de komende jaren.

opheffingssale