samovrijstaand
5 foto's

Ledikant Solo - Selected by Rikken

De topper onder de strak maar sierlijk lopende ledikanten. Leverbaar in Montana Noten en Noten. Accentkleuren in Crema hoogglans en Alpine wit Hoogglans. Leverbaar in diverse formaten.

Prijs zoals onderstaand excl. matrassen en bodems en nachtkastjes.

Vanaf € 696,00
Naam
Ledikant Solo - Selected by Rikken
Uitvoering
Excl. matrassen en bodems en nachtkastjes
Afmetingen
140/160/180/200 x 190/200 cm

De Solo is een van de ledikanten die de perfecte lijnen tussen modern met een gezellige finishing touch. De Solo maakt gebruik van rechte panelen in de kleuren Noten of Montana Noten (iets donkerder en meer kleur scharkeringen). Deze rechte lijnen worden op subtiele wijze gecombineerd met het hoofdbord die net wat ronder naar achteren loopt dan u zou verwachten. De lijn met verlichting zit standaard in de Solo. Een optie die niet veel leveranciers standaard aandragen.

Zoals u ziet op het laatste plaatje het dit model een strak en schuin aflopend aluminium kleurig pootje. Dit model beschikt behalve dit prachtige ledikant ook over diverse linnenkasten. Zowel met schuifdeuren als openslaande deuren. En natuurlijk de mogelijkheid tot het leveren van diverse bijmeubelen als ladenkasten, commodes en dergelijke.

Het ledikant is alleen als 2-persoonsbed te bestellen, in de formaten: 140/160/180/200x190/200/210/220cm. Kortom bijna alle 2-persoons formaten zijn mogelijk. En natuurlijk ook de niet te vergeten 140cm breedte.

Wegens de vele  mogelijkheden voor matrassen en/of bodems hebben wij deze optie in de prijsindicatie niet meegenomen. Uiteraard bent u van harte welkom de vele mogelijkheden met een van onze slaapkamerspecialisten te bespreken.

Hoogwaardig fineer:
Deze leverancier gebruikt enkel hoogwaardig fineer, dat in vertikale en horizontale structuur ingezet wordt. Daardoor krijgt het meubelstuk een natuurlijke versoepeling met een uniek kleurenspel, wat voor het individuele aspect van gelijk welk fineermeubel indrukwekkend is. Binnenin zijn alle vlakken met een onderhoudsvriendelijke esdoorn houtimitatie bedekt. Er worden uitsluitend spaanplaten van kwaliteitsklasse E1 verwerkt.

Onderhoud gebourd met een zachte vochtige doek met huishoudelijke reinigingsmidelen. Test de werking eerst op een verborgen plaats. Voor de eerste reiniging van hoogglansdelen moet de oppervlakte dadelijk met water en een 1 zeepoplossing beneveld worden en met een zachte, propere doek gereinigd worden. Een duurzame 100% lichtechtheid kan niet gegarandeerd worden.

 

Beslag:
- Zijn op levensduur, duurzaamheid en beslastbaarheid gecontroleerd
- Deurscharnieren optioneel met demping
- Lade tot 18 kg belastbaar, geleiding met zelf intrek
- Alle beslag is verhuis- en montage vriendelijk

Kleerkasten:
- 2x rompuitvoeringen, 4x frontuitvoeringen
- Fronten met een handgreep per element (zonder slot)
- Frontvarianten spiegel met facet
- Veelvoud maatsysteem- breedte 40, 50, 80 en 100 cm
- Ladeëlementen 50 en 100 cm (laden niet in hoogglans mogelijk)
- Kasthoogte 227,5 cm inclusief passepartout raamwerk
- Kastdiepte: 59,5 cm (binnenin 55 cm)
- Per element 2 legplanken en kledingstang telkens tot 20kg belastbaar
- Legplanken en kledingstang telkens tot 20 kg belastbaar

Bedcombinatie:
- 5x Breedtes van 140, 150, 160 ,180 en 200 cm. Nachtkastjes 58,5cm breed
- 4x lengtes: 190, 200 (tegen meerprijs: 210 en 220 cm)
- Hoogte zijkant bed: 39 cm
- Dwarsbalk: Met hoogte verstelbaar ligvlak

Bijzetmeubelen:
- Verschillende ladekasttypen: o.a. hoge ladekasten met lade, herencommodes en hangspiegels