Impressie van Rikken Wonen en Slapen in Dronten Flevoland

Impressie

Klantvriendelijk en kwalitatief hoogstaand. Daar staat Rikken voor. Dat proeft u meteen als u binnenstapt in onze showroom. In een prettige ambiance kunt u rustig rondkijken. Als u daar behoefte aan heeft, krijgt u kundig advies van onze interieuradviseurs ook kunnen we voor u uw woonkamer visualiseren met Navigram. Stuk voor stuk hebben zij verstand van zaken en staan zij vol enthousiasme voor u klaar. Zij zijn u tot in de puntjes van dienst en samen met hen komt u zeker tot een aankoop die aan al uw wensen voldoet. Een bezoek aan onze woonwinkel zal u mede dankzij onze professionele adviseurs altijd bijblijven.

Onze stylisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Door de juiste beurzen te bezoeken en hun ogen en oren open te houden zijn zij in staat de mooiste en nieuwste meubelen voor u te selecteren. Naar welke woonstijl, kleuren en materialen u ook op zoek bent, wij helpen u eraan.

Rikken heeft alle topmerken verzameld in één showroom. U vindt bij Rikken onder meer uitgebreide assortimenten van Leolux, Rolf Benz, Karat, Topform en Tempur. In onze winkel vindt u bovendien allerhande meubelen in uiteenlopende stijlen. Van modern tot traditioneel en van design tot landelijk of klassiek. Maar altijd van de beste kwaliteit. Rikken is een zeer complete woonwinkel. Bij ons vindt u niet alleen meubelen, maar ook voor schitterende slaapkamerinrichtingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Kortom: bij Rikken vindt u alles voor een perfecte inrichting van uw interieur. Gecombineerd met een zeer goede service, de centrale ligging, de goede bereikbaarheid en voldoende gratis parkeergelegenheid maakt dit winkelen bij Rikken tot een ware belevenis. Tot ziens in Dronten!

Onderstaand vind u een aantal virtuele shots van onze showroom. Als het scherm is geladen kunt u hier dubbel op klikken voor de fullscreen mode. Vervolgens kunt u het scherm heen en weer slepen om goed rond te kunnen kijken in onze showroom.
De eerste view geeft de entree van Rikken Wonen en Slapen weer. Hier krijgt u een beeld van onze beneden verdieping. De trap op naar boven vind u rechts de afdeling Topform, met daarachter verscholen de Rolf Benz afdeling. Gaat u bij de trap ophoog linksaf komt u via de Leolux afdeling op de slaapkamerafdeling. 

Rikken Wonen en Slapen wenst u veel plezier tijdens uw virtuele tour.

Virtuele Tour

Rikken Wonen en Slapen beschikt over diverse afdelingen verdeeld over de verschillende verdiepingen:

Begane grond
Hier vind u onder andere een ruim assortiment aan meubelen die speciaal voor u geselecteerd zijn. Diverse merken worden voor u gecombineerd en stijlvol aan u getoond.
Op de begane grond vind u tevens een grote Stressless comfort studio, Relaxfauteuil afdeling, Bert Plantagie afdeling, Flits meubelen en zowel de afdelingen klassiek, landelijk en industrieel wonen.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bieden wij u een uitgebreide en compleet vernieuwde Topform afdeling. Tezamen met de Leolux afdeling en Spectral soundbar tv meubelen afdeling

Rikken Slapen
Deels op de begane grond als eerste verdieping hebben wij een uitgebreide slaapstudio voor u samengesteld. Merken als Auping, Avek, Eastborn, Tempur en Caresse worden uitgebreid aan u getoond en bieden volop mogelijkheid tot proefliggen. Tevens beschikken wij over een uitgebreide studio aan linnenkasten.

Lees meer
opheffingssale