grenat_schuin_600_400_s_c1_c_c
5 foto's

Bel ons, wellicht staat dit model nog met korting op de toonzaal!

Het zachtste Silvana Support kussen
Houd je van een extreem zacht kussen en slaap je op een uiterst zacht matras? De Silvana Support Grenat is dan het perfecte kussen. 

Vanaf
Naam
Grenat - Silvana Support
Uitvoering
Met neksteun en schoudercontour
Afmetingen
60 x70, 50 x 70 en 60 x 60 cm

Het zachtste Silvana Support kussen
De Silvana Support Grenat is de zachtste en dunste variant uit de Silvana Support collectie. Met name geschikt voor als je op een uiterst zacht matras of waterbed slaapt en kleiner dan gemiddeld van postuur bent. Tevens is de Grenat het beste alternatief voor de buikslaper. Deze slaaphouding wordt echter niet aangeraden, vanwege de spanning op de nekwervels. 

De bovenvakken van de Grenat zijn gevuld met Comforel® Soft. Dit zijn hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. Door middel van de ritssluiting aan de bovenkant van het kussen is de vulling eenvoudig te doseren. De buitenkant is van 100% katoen en is behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend. 

De neksteun van de Silvana Grenat is gemaakt van extra zachte Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Bovendien draagt de schoudercontour bij aan optimale aansluiting van de schouders op het kussen. De Silvana Support Grenat is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun. 

Model: Met neksteun en schoudercontour
Materiaal neksteun: Vita Talalay® latex
Vulling bovenvakken: Comforel® Soft
Materiaal buitenkant: 100% katoen
Anti-allergisch: Ja, behandeld met Sanitized®
Navulbaar: Ja, voorzien van ritssluiting
Wasbaar: Ja, wasbaar op 60°C (exclusief neksteun)
Afmetingen: 60x70 cm | 50x70 cm | 60x60 cm
Garantie: 2 jaar*

opheffingssale