fluorine_schuin_600_400_s_c1_c_c
5 foto's

Hoofdkussen Fluorine - Silvana Support

Het net wat stevigere Silvana Support kussen
Houd je van een beetje stevig kussen en slaap je op een normaal matras? Dan biedt de Silvana Fluorine jou de perfecte lighouding!

Vanaf
Naam
Fluorine - Silvana Support
Uitvoering
Met neksteun en schoudercontour
Afmetingen
60 x70, 50 x 70 en 60 x 60 cm

Het net wat stevigere Silvana Support kussen
De Silvana Support Fluorine is iets steviger dan de Silvana Support Emerald. De Fluorine is daarmee uitermate geschikt voor als je op een normaal matras slaapt en gemiddeld tot groter dan gemiddeld van postuur bent. 

De bovenvakken van de Fluorine zijn gevuld met Comforel & Nature Bamboo®. Comforel® zijn hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. De combinatie met Nature Bamboo® maakt het hoofdkussen nog beter ventilerend en vochtregulerend. Door middel van een ritssluiting kan de vulling naar eigen wens gedoseerd worden. De buitenkant van de Fluorine bestaat uit 100% hoogwaardige katoen en is speciaal behandeld tegen huisstofmijt met Sanitized®. Hierdoor is het kussen zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend. 

De neksteun van de Fluorine is gemaakt van Vita Talalay latex®. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping volgt het hoofd en de nek soepel waardoor de nekwervels altijd ontspannen liggen. De Silvana Support Fluorine is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun. 


Model: Met neksteun en schoudercontour
Materiaal neksteun: Vita Talalay® latex
Vulling bovenvakken: Comforel & Nature Bamboo®
Materiaal buitenkant: 100% katoen
Anti-allergisch: Ja, behandeld met Sanitized®
Navulbaar: Ja, voorzien van ritssluiting
Wasbaar: Ja, wasbaar op 60°C (exclusief neksteun)
Afmetingen: 60x70 cm | 50x70 cm | 60x60 cm
Garantie: 2 jaar*

footerbannerweek251592574900