emerald_schuin_600_400_s_c1_c_c
5 foto's

Hoofdkussen Emerald - Silvana Support

Een zacht en soepel Silvana Support kussen
Ben je op zoek naar een niet al te stevig kussen en slaap je op een normaal matras? De Silvana Emerald is dan het beste kussen voor jou.

Vanaf
Naam
Emerald - Silvana Support
Uitvoering
Met neksteun en schoudercontour
Afmetingen
60 x70, 50 x 70 en 60 x 60 cm

Een zacht en soepel Silvana Support kussen
De Silvana Support Emerald is het kussen uit de Silvana Support collectie met een normale zachtheid. Het kussen is daarmee uitermate geschikt voor het gebruik op een normaal matras en wanneer je een gemiddeld postuur hebt. 

In de bovenvakken is de Emerald gevuld met Comforel Supreme®. Comforel Supreme® is een zacht en hoogwaardig synthetisch vezelbolletje, dat zich gemakkelijk laat opschudden. De vulling is door middel van de ritssluiting eenvoudig te doseren. De buitenkant van de Emerald is van 100% katoen en behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend. 

De neksteun van de Emerald is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen. De Silvana Support Emerald is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun. 


Model: Met neksteun en schoudercontour
Materiaal neksteun: Vita Talalay® latex
Vulling bovenvakken: Comforel® Supreme
Materiaal buitenkant: 100% katoen
Anti-allergisch: Ja, behandeld met Sanitized®
Navulbaar: Ja, voorzien van ritssluiting
Wasbaar: Ja, wasbaar op 60°C (exclusief neksteun)
Afmetingen: 60x70 cm | 50x70cm | 60x60 cm
Garantie: 2 jaar*

footerbannerweek251592574900