silvana_support_cristal_schuin_600_400_s_c1_c_c
5 foto's

Bel ons, wellicht staat dit model nog met korting op de toonzaal!

Het veerkrachtige en stevige Silvana Support kussen
Ben je op zoek naar een steviger kussen en slaap je op een vrij stevig matras? De Silvana Cristal is dan het beste kussen voor jou.

Vanaf
Naam
Cristal - Silvana Support
Uitvoering
Met neksteun en schoudercontour
Afmetingen
60 x70, 50 x 70 en 60 x 60 cm

Het veerkrachtige en stevige Silvana Support kussen
De Silvana Support Cristal is de op één na stevigste variant uit de Silvana Support collectie. Het kussen is uitermate geschikt voor als je op een stevig matras slaapt en gemiddeld of groter dan gemiddeld van postuur bent. 

De Cristal is in de bovenvakken gevuld met Vita Talalay® latex sticks gemengd met Comforel®. Comforel® is een hoogwaardige synthetische vulling die het hoofdkussen zacht en veerkrachtig maakt. De combinatie met Vita Talalay® latex sticks zorgt stevigheid en een goede ondersteuning. Door middel van een ritssluiting is de vulling naar eigen wens te doseren. De buitenkant bestaat uit 100% hoogwaardige katoen en door de speciale behandeling met Sanitized® is het kussen bacterie-, schimmel, en huisstofmijtwerend.

De neksteun van de Cristal is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze latex is hoogwaardiger en soepeler dan standaard latex. De nekinkeping in de neksteun volgt het hoofd en de nek soepel waardoor een ontspannen lighouding wordt bereikt. De Cristal is niet wasbaar. Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussenleven. Transpireer je meer dan gemiddeld, dan is een extra kussensloop aan te raden. 

Model: Met neksteun en schoudercontour
Materiaal neksteun: Vita Talalay® latex
Vulling bovenvakken: Vita Talalay® latex sticks/Comforel®
Materiaal buitenkant: 100% katoen
Anti-allergisch: Ja, behandeld met Sanitized®
Navulbaar: Ja, voorzien van ritssluiting
Wasbaar: Nee
Afmetingen: 60x70 cm | 50x70 cm | 60x60 cm
Garantie: 2 jaar*

opheffingssale