pode-transit-twee-hoogtes
5 foto's

Fauteuil Transit van Pode

Transit is een echte karakterfauteuil , waarbij alles draait om een optimaal samenspel tussen vorm en comfort. En dat heeft designer Roderick Vos op een subtiele manier weten vorm te geven. Met ranke lijnen en een zitting die haast lijkt te zweven, dankzij de geraffineerde pootjes uit gebogen buismateriaal.

Twee hoogtes
Je hebt het vast al gezien: Transit is er in twee verschillende hoogtes zodat je precies het comfort kunt kiezen dat bij je past. De lage variant noemen we Transit One, de variant met de hogere rugleuning Transit Two. Beide hebben dezelfde nonchalante, losse stoffering, die je zowel in leer als in stof kunt laten uitvoeren. 

Vanaf
Naam
Transit - Pode
Uitvoering
Vanafprijs uitvoering
Materiaal
Stof
Breedte
75 cm
Hoogte
86 cm
Diepte
85 cm
Armhoogte
45 cm

Fauteuil Transit van Pode bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten Flevoland

Transit is een echte karakterfauteuil, waarbij alles draait om een optimaal samenspel tussen vorm en comfort. En dat heeft designer Roderick Vos op een subtiele manier weten vorm te geven. Met ranke lijnen en een zitting die haast lijkt te zweven, dankzij de geraffineerde pootjes uit gebogen buismateriaal.

Roderick Vos: ‘Bij Transit hebben we bewust gezocht naar ‘the best of both worlds’: vorm én comfort.’

Twee hoogtes
Je hebt het vast al gezien: Transit is er in twee verschillende hoogtes zodat je precies het comfort kunt kiezen dat bij je past. De lage variant noemen we Transit One, de variant met de hogere rugleuning Transit Two.

Beide hebben dezelfde nonchalante, losse stoffering, die je zowel in leer als in stof kunt laten uitvoeren. 

footerbannerweek251592574900