2013-05-21_leolux_scylla_1128
5 foto's

Fauteuil Scylla van Leolux

Deze tijdloze fauteuil heeft zijn kracht reeds lange tijd geleden bewezen. De Scylla is leverbaar in zeer veel kleuren en combinaties van kleuren in stof, leder of een combinatie hiervan. Laat uw fantasie de vrije loop met uw Leolux Scylla fauteuil.

Vanaf
Naam
Scylla - Leolux

Scylla Stories, een nieuw hoofdstuk in een succesverhaal.

Een goed verhaal blijft boeiend. Het wordt gedeeld zonder dat de tijd er vat op krijgt. Scylla van Leolux is zo’n succesverhaal. Een ‘classic’ van ontwerper Gerard Vollenbrock, geïntroduceerd in 1996 en nog altijd geliefd.
Nu schrijven we een nieuw hoofdstuk: Scylla Stories. Maak kennis met tien unieke combinaties, vernoemd naar bekende literaire karakters. Ontdek uw favoriet en vertel uw eigen verhaal. Wie wordt uw hoofdpersoon?  
Hero
Rechtdoorzee, dapper en onbaatzuchtig: de onverschrokken Hero zorgt ervoor dat het recht zegeviert.

Sidekick
Op Sidekick kun je bouwen. In zijn jeugdige enthousiasme misschien wat onbezonnen, maar zijn hart zit op de goede plek.

Magician
De briljante Magician is geslepen en zeker niet bang om zijn mysterieuze krachten te gebruiken op zijn weg naar wereldheerschappij.

Jester
Achter zijn grappen en satires schuilt een scherpe, kritische blik. Deze nar is misschien een individualist, maar wel een rechtvaardige

Henchman
Deze handlanger van Magician is geen klus te dol. Was zijn mededogen maar zo groot als de trouw aan zijn baas.

Damsel
Deze jonkvrouwe steelt ieders hart met haar schoonheid en onschuld. En als het nodig is, toont ze een gezonde portie lef.

Femme Fatale
Bloedmooi, verleidelijk en oh zo verraderlijk. Zie haar charme te weerstaan, anders loopt het slecht met je af.

Rogue
De aartsvijand van Hero. Maakt handig gebruik van Magician en Henchman om zijn onstilbare honger naar macht te voeden.

Mentor
Oud, wijs en verstandig. Ooit waren hij en Magician, goede vrienden, maar nu staan ze aan beide kanten van de wet der magie.

Outlaw
Deze verstoteling heeft het gehad met de maatschappij. Toch is hij diep van binnen nog steeds de revolverheld en ‘good guy’ die hij ooit was.

Leolux presents: Metro
Scylla Stories brengt de première van een nieuwe stof: Metro, geproduceerd door het gerenommeerde Duitse Rohleder. Metro is een zogeheten épingléstof, voorzien van een kenmerkend weefpatroon met geometrische motieven.
De stof is exclusief beschikbaar voor Scylla Stories, met keuze uit vijf kleuren. Het geeft de karakters een onmiskenbare glamour.
Er is geen twijfel mogelijk: Metro is een echte sterrenstof.
Danza-leer
Vijf van onze Scylla Stories karakters zijn uitgevoerd in Danza-leer. Deze pure leerkwaliteit heeft als mooie eigenschap dat het in het gebruik alleen maar mooier wordt.
Leolux Danza is een zuiver anilineleer dat de echtheidstekenen en kleurvariaties van de natuur met trots toont. Het licht opgeruwde oppervlak en de olie-afwerking maken dit leer uiterst soepel en zacht.
Danza krijgt na verloop van tijd een mooi patina, de erkenning voor een leven in de spotlights.

footerbannerweek251592574900