pallone_family_6090
5 foto's

Fauteuil Pallone van Leolux

De Pallone is een van de bekendere modellen van Leolux. Deze fauteuil serie kent enorm veel mogelijkheden in kleur en daardoor uitstraling. Maak uw eigen unieke Pallone, of kies uit een van de vele 'voorgeselecteerde' uitvoeringen uit de Limited of Family edeties.

Vanaf
Naam
Pallone - Leolux
Uitvoering
In leder
Breedte
86 cm
Hoogte
73 cm
Diepte
84 cm
Zithoogte
41 cm

Leolux Pallone fauteuil bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland. De Pallone, hét icoon van Leolux. De zitbal die in 1989 speciaal werd ontworpen voor het huis van de toekomst is nog altijd even futuristisch als lichtvoetig. En misschien daarom wel zo succesvol. De Leolux Pallone fauteuil is persoonlijkheid, de perfecte blikvanger voor eigenzinnige interieurs.

Pallone Limited of Pallone Family
Onze stylisten selecteerden voor u de mooiste combinaties voor de grote, de middelgrote en de kleine Pallone uitvoering (Pa, Ma of Lill’one). De serie “Pallone Limited” bestaat uit 11 kleurrijke personages, uitgevoerd in Senso-leer. “Pallone Family” biedt nog eens drie kleursferen met steeds drie combinaties, waarbij ook stoffen worden toegepast.
Kenmerken

Leverbaar in drie afmetingen (Pa, Ma en Lill’one) en als pouf.
Bekleding naar keuze of in vooraf geselecteerde kleurcombinaties “Limited” of “Family”.
Onderscheiden met “Beste Nederlandse Meubelontwerp”, “Designpreis Schweiz” en “Goed Industrieel Ontwerp”. Bekroond door Design Zentrum Nordrhein Westfalen.
Technische informatie over de Leolux Pallone fauteuil:
Romp: Zitting plaatmateriaal.
Rug gelamineerd beukenhout.
Vering: Elastische singel.
Vulling: Zit 10 cm PU/HR-schuim sg 50 kg/m3 Leoskin afwerking.
Rug 4 cm PU/HR-schuim sg 50 kg/m3 Leoskin afwerking.
Poten/buis: Chroom.
Voetjes: Kunststof zwart.
Opmerking: De middenbaan en de overige delen van de zitting (zij- en achterkanten) zijn leverbaar in verschillende kleuren. Deze combinaties zijn alleen mogelijk binnen 1 leersoort.

Rikken Wonen en Slapen biedt u de laagste prijsgarantie op al zijn artikelen, dus ook op deze Leolux Fauteuil collectie. De Leolux collecties zijn vaak in zowel stof als leder te verkrijgen en met en zonder armleuningen met diverse pootuitvoeringen. Uiteraard is de bezorging van deze collectie gratis zoals u van ons gewend bent. Tevens bieden wij u de laagste prijsgarantie en kunt u bij ons gratis parkeren.

Rikken Wonen en Slapen is de grootste Leolux fauteuil dealer van Flevoland, Zowel in de plaatsen Lelystad, Almere, Harderwijk, Kampen en Zwolle vind u geen uitgebreidere banken leverancier!

footerbannerweek251592574900