dekaap5-1457x1457
5 foto's

De Kaap - Harvink

Eigentijds retro model. Strakke maar subtiele lijnen vormen dit model. Zowel van achter als van voren een adembenemende draaifauteuil.

Vraag ons naar de vele mogelijkheden.

Vanaf
Naam
De Kaap - Harvink
Uitvoering
Draaifauteuil, in stof
Breedte
82 cm
Hoogte
90 cm
Diepte
86 cm
Zithoogte
45 cm

Harvink is een uiterst moderne en slagvaardige onderneming. Een leverancier gespecialiseerd in het ontwerpen en raliseren van eigentijdse design meubelen.

De Kaap, een draaifauteuil met uniek design die voorzichtig naar retro toe neigt. De geschuurd chromen kuispoot mag gezien worden en heeft strakke lijnen. Vervolgens krijgt u de uniek houten romp die echt gezien mag worden. De kleur van deze romp kan door u bepaald worden en aangepast bij de rest van uw interieur. De subtiele open armen worden prachtig rond gebogen waardoor deze houten armsteunen erg prettig aanvoelen. U kunt voor de romp en armleuning onder anderen kiezen voor zwart gekleur eikenfineer en noten gelakt. De Kaap is absoluut een topper op design gebied. Het binnenwerk (rug- en zitkussens) kunt u vervolgens bekleden in stof of leder. De keuze hiervoor bepaald de uiteindelijke uitstraling van deze uniek fauteuil de Kaap.

Bovenstaande prijzen zijn slechts een indicatie. Mocht u vragen en of opmerkingen hebben bent u van harte welkom in onze showroom in Dronten. Natuurlijk mag u ook altijd uw vraag per mail of telefonisch stellen.

Stoffen collectie van Harvink:
Harvink stelt hoge eisen aan zijn stoffen collectie. Een stof word pas als geschikt gezien als de stof zeer overtuigend scoort bij de beoordelingen op kleur, onderscheidend vermogen, slijtvastheid,lichtechtheid, gevoel en uiteraard samenstelling. Alle zitmeubelen van Harvink worden gestoffeerd met afritsbare bekleding. Door deze manier van stofferen ontstaat een strakke maar iet wat nonchalante uitstraling.

Leder collectie van Harvink:
Harvink leder is altijd een subtiel gepolijst semi-analine leder (voorzien van een lichte beschermlaag) met een natuurlijk en fijne print. Dit leder is perfect voor intensief gebruik.

Constructie van Harvink:
Alle Harvink banken hebben een ding hetzelfde. Een zeer degelijk maar subtiel metalen frame constructie. Deze constructie is essentieel voor het ontwerken van Harvink. Deze frame komen in een grote variatie aan uitstralingen, zowel rond, plat, gelast of geschroefd alles is hierbij mogelijk. Mede dankzij deze zichtbare metalen frames dankt Harvink zijn unieke kwaliteit en uitstraling.

Comfort van Harvink:
Harvink is een leverancier die uitsluitend de beste kwaliteiten aan koudschuim geschikt vind voor hen zitmeubelen. Helaas is dit voor u niet te zien, maar ga eens op een Harvink bank of fauteuil zitten. U zult het verschil wel degelijk voelen. Koudschuim is namelijk het enige schuim wat perfect de contouren van het lichaam volgt en ondersteund. Daarbij garandeert deze vulling een jarenlang goed blijvend zitcomfort.

Ontwerpers van Harvink:
Harvink werkt samen met een kleine groep ontwerpers. Een van die ontwerpers is Martin Haksteen. Voor Martin Haksteen blijft het ontwerpen voor Harvink steeds weer een uitdaging, zoals hij zelf aangeeft. Dit is natuurlijk geen verrassing. Harvink stelt zulke hoge eisen aan zijn meubelen, materialen en uitstralingen. Absoluut geweldig om met Harvink samen te mogen werken.  

Rikken Wonen en Slapen biedt u de laagste prijsgarantie op al zijn artikelen, dus ook op deze Harvink collectie. De Harvink collecties zijn vaak in zowel stof als leder te verkrijgen. Uiteraard is de bezorging van deze collectie gratis zoals u van ons gewend bent. Tevens bieden wij u de laagste prijsgarantie en kunt u bij ons gratis parkeren.

Rikken Wonen en Slapen is de grootste Harvink dealer van Flevoland, zowel in de plaatsen Lelystad, Almere, Harderwijk, Kampen en Zwolle vind u geen uitgebreidere banken leverancier!

footerbannerweek251592574900