talos0004
5 foto's

Bel ons, wellicht staat dit model nog met korting op de toonzaal!

Deze subtiele buisframe eetkamerstoel van Leolux is een zeer comfortabele fauteuil is zowel luchtig is als in formaat niet aanwezig. De Talos wordt standaard geleverd met gestoffeerde armleuningen of houten armleggers op de armleuningen.

Vanaf
Naam
Talos - Leolux
Uitvoering
Eetkamerstoel met armleuning in stof

Leolux Talos eetkamerstoel bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland. Prettig tafelen stelt strenge eisen aan een eetkamerstoel. De stijlvolle eetkamerstoel Leolux Talos is een sterke kandidaat, met een moderne vormgeving en een comfortabele zitkuip. En door zijn bescheiden afmetingen kunt u ook bij kleinere eetkamertafels goed uit de voeten. De Leolux Talos is leverbaar in stof en in leder en bestaat uit een buisframe met een gestoffeerde of houten armlegger. 
Kenmerken

De Leolux Talos is als eetkamerstoel met en zonder armleggers.
De armen (67 cm) zijn bekleed met leer of Alcantara. Houten armleggers in lak, eiken of Amerikaans noten. 
Frame wordt uitgevoerd in chroom. Optie: Satin Chrome, lak of Epoxy.
De glijdopjes kunnen worden voorzien van vilt voor gladdere ondergronden.
Technische informatie over de Leolux Talos eetkamerstoel:
Kuip: Beukenlaminaat.
Frame: Staal standaard chroom. Optioneel : satin chroom of epoxy
Pootdopjes: Standaard uitgevoerd met kunststof glijdop, optioneel: vilten glijdop.
Vulling: Bovenkant zitting 3 cm HR-schuim sg 50 kg/m3 Leoskin afdekking.
Voorkant rug 3 cm HR-schuim sg 50 kg/m3 Leoskin afdekking.
Armleuning: Armbekleding: leer of Alcantara.
Armleggers: Amerikaans noten (alle noten beitskleuren), Europees eiken (alle eiken beitskleuren), of in alle Leolux lakkleuren (m.u.v. (Metallic) Brush).

Rikken Wonen en Slapen biedt u de laagste prijsgarantie op al zijn artikelen, dus ook op deze Leolux eetkamerstoelen collectie. De Leolux collecties zijn vaak in zowel stof als leder te verkrijgen en met en zonder armleuningen met diverse pootuitvoeringen. Uiteraard is de bezorging van deze collectie gratis zoals u van ons gewend bent. Tevens bieden wij u de laagste prijsgarantie en kunt u bij ons gratis parkeren.

Rikken Wonen en Slapen is de grootste Leolux eetkamerstoelen dealer van Flevoland, Zowel in de plaatsen Lelystad, Almere, Harderwijk, Kampen en Zwolle vind u geen uitgebreidere banken leverancier!

opheffingssale