speed-product-03-studio
4 foto's

Bel ons, wellicht staat dit model nog met korting op de toonzaal!

Eetkamerstoel met moderne ronde vormen, perfect voor vele inrichtingsstijlen. Leverbaar met RVS pootje, optie tot vilt dopjes en soft wheels.

Dit model is leverbaar in stof en leer.

Vanaf
Naam
Speed - Bert Plantagie
Uitvoering
Eetkamerstoel zonder arm in stof
Breedte
45 cm
Hoogte
99 cm
Diepte
45 cm
Zithoogte
49 cm
Armhoogte
n.v.t. cm

Eetkamerstoel Speed is een model die pure gezelligheid uitstraald in een modern jasje. Van voren gezien oogt hij vrij strak door het gebruik van 2 recht lopende RVS pootje. Maar bekijk dit model ook eens van de zijkant, en zie zijn verborgen subtiele schoonheid. De rugleuning en de achterste twee RVS pootjes van de Speed zorgen voor een subtiel half rond lopende lijn. Deze lijn verraad de gezellige sfeer die dit model uitademd. De rug is niet alleen gezellig van uitstraling maar geeft ook een perfect zitcomfort. De zijkanten van de rug lopen iets afgebogen naar voren waardoor een heerlijk omarmende zit ontstaat.

De RVS pootjes van de Speed kunnen tegen meerprijs voorzien worden van speciale vilt dopjes om uw harde vloer te beschermen tegen krassen. Ook kunt u er voor kiezen de pootjes te voorzien van de wel bekende soft wheels. Deze wielen zijn van een uiterst zacht materiaal gemaakt waardoor krassen op uw vloer verleden tijd zijn. Uiteraard moet er nog steeds uitgekeken worden met zand en andere krassende materialen op uw vloer.

Eetkamerstoel Speed is in 2007 ontworpen door Stefan Steenkist.

Bert Plantagie heeft haar deuren in 2001 geopend. In de hierop volgende jaren heeft Bert Plantagie een stijlvolle en tijdloze collectie opgebouwd waarin degelijkheid bovenaan het lijstje staat.

Bert Plantagie heeft zich in zeer korte tijd weten te plaatsen als een topmerk op meubelgebied in Nederland. Diverse designers als Stefan Steenkist, Hans daalder en Marco Savelsbergh hebben al met Bert Plantagie ontworpen.  

opheffingssale