misty-product-29-studio
5 foto's

Bel ons, wellicht staat dit model nog met korting op de toonzaal!

Design stoel met een trendy rechthoekig frame in RVS. De rug loopt iets rond wat een goed ondersteunende zit veroorzaakt.
ook leverbaar met armleuning model tidy

Leverbaar in stof en leer.

Vanaf
Naam
Misty - Bert Plantagie
Uitvoering
Eetkamerstoel zonder arm in stof
Breedte
48 cm
Hoogte
90,5 cm
Diepte
58 cm
Zithoogte
46,5 cm
Armhoogte
n.v.t. cm

Eetkamerstoel Misty is een strakke eetkamerstoel die op en top design uitstraalt. Het hoekig lopende frame benadrukt de moderne lijnen. Door het model een doorlopend frame te geven is de Misty uiterst opene en luchtig geworden. Door de opbouw van het frame heeft de Misty een iets meeverend effect als u op de eetkamerstoel gaat zitten. Dit verhoogd te comfort en ondersteuning.

De rug loopt iets bol naar achteren toe waardoor uw lende perfect wordt ondersteund. Eetkamerfauteuil Misty is een absolute topper onder de Bert Plantagie collectie.

Eetkamerstoel Misty is in 2009 ontworpen door het Designteam van Bert Plantagie.

Bert Plantagie heeft haar deuren in 2001 geopend. In de hierop volgende jaren heeft Bert Plantagie een stijlvolle en tijdloze collectie opgebouwd waarin degelijkheid bovenaan het lijstje staat.

Bert Plantagie heeft zich in zeer korte tijd weten te plaatsen als een topmerk op meubelgebied in Nederland. Diverse designers als Stefan Steenkist, Hans daalder en Marco Savelsbergh hebben al met Bert Plantagie ontworpen.  

opheffingssale