joni-four-product-01-studio
4 foto's

Bel ons, wellicht staat dit model nog met korting op de toonzaal!

De eetkamerstoel Joni van Bert Plantagie kent vele mogelijkheden. Zowel in stof als leer en met of zonder arm leverbaar. Tevens diverse pootmogelijkheden.

Vanaf
Naam
Joni - Bert Plantagie
Uitvoering
Eetkamerstoel zonder arm in stof

De Joni is een fijn stoeltje met een subtiel vormgegeven frame en een slank kuipje. Verkrijgbaar in zowel stof als leer en het frame kan ook in traditioneel RVS of glans chroom.

De Joni Four is de variant met vier poten op de Joni.
Het elegante kuipje heeft een ruimtelijk aanzicht en geeft uw eetkamer een moderne look. Het onderstel is standaard in RVS, maar kan ook in glans chroom of een mooie RAL kleur geleverd worden. Dankzij de vele mogelijkheden van de Joni Four kunt u deze stoel precies stylen zoals u dat wilt.

De Joni Wood is een variant op de Joni,

maar dan met een houten onderstel. Het elegante kuipje in combinatie met het houten onderstel geeft dit model een authentieke uitstraling. Dankzij de vele mogelijkheden met het houten onderstel is de Joni Wood te combineren is met elke stijl.

Bert Plantagie heeft haar deuren in 2001 geopend. In de hierop volgende jaren heeft Bert Plantagie een stijlvolle en tijdloze collectie opgebouwd waarin degelijkheid bovenaan het lijstje staat.

Bert Plantagie heeft zich in zeer korte tijd weten te plaatsen als een topmerk op meubelgebied in Nederland. Diverse designers als Stefan Steenkist, Hans daalder en Marco Savelsbergh hebben al met Bert Plantagie ontworpen.

opheffingssale