arc-tendens_paprika-2_studio
4 foto's

Bel ons, wellicht staat dit model nog met korting op de toonzaal!

Model Arc

Eetkamerstoel met armleuning, optie voor extra stevige vilt pootjes, wieltjes en een flex rug (rug verstelbaar d.m.v. een gasveer). 

Leverbaar in stof en leer.

Vanaf
Naam
Arc - Bert Plantagie
Uitvoering
Eetkamerstoel met armleuning in stof
Breedte
57 cm
Hoogte
91 cm
Diepte
65 cm
Zithoogte
48 cm
Armhoogte
68 cm

Eetkamerstoel model Arc van Bert Plantagie is een eetkamerstoel met vele mogelijkheden. Zo kunt u de Arc uitbreiden met extra stevige en slijtvaste vilt dopjes. Deze dopjes zitten in de RVS poten verwikkeld waardoor een stabiele ondergrond ontstaat die tevens uw vloer tegen krassen beschermd. Ook kunt u kiezen voor de optie met wielen. Deze wielen zijn van super zacht materiaal gemaakt, de zo genoemde soft wheels. Deze wielen krassen niet op uw vloer. Uiteraard moet u nog altijd uitkijken voor zand en andere krassende materialen. 

Een fantastische optie voor deze heerlijke Arc fauteuil is de optie voor een verstelbare rug. Aan de zijkant van de armleuning zit dan een handel verwerkt. Trekt u aan deze handel, is de rug door middel van een gasveer te verstellen. Ideaal voor het lekker lang natafelen of voor mensen met specifieke rugklachten.

Model Arc is standaard voorzien van een RVS pootje die aan de voorkant strak naar beneden loopt en aan de achterkant middels een subtiele ronding naar achter buigt. De fauteuil met armleuningen is te bestellen in een van de vele stof en leder soorten die Bert Plantagie rijk is.

De eetkamerfauteuil Arc is in 2002 door Hans Daalder ontworpen, de Flex in 2008.

Bert Plantagie heeft haar deuren in 2001 geopend. In de hierop volgende jaren heeft Bert Plantagie een stijlvolle en tijdloze collectie opgebouwd waarin degelijkheid bovenaan het lijstje staat.

Bert Plantagie heeft zich in zeer korte tijd weten te plaatsen als een topmerk op meubelgebied in Nederland. Diverse designers als Stefan Steenkist, Hans daalder en Marco Savelsbergh hebben al met Bert Plantagie ontworpen.

Voor meer informatie zie: Bert Plantagie

opheffingssale