duvet_prestige_nature_all_year6
2 foto's

Dekbed Prestige Natuur All Year - Auping

All Year dekbed Prestige Natuur
Auping

  • 100% ganzendons
  • Anti-allergie
Vanaf € 389,00
Naam
Prestige Natuur All Year - Auping
Uitvoering
All Year dekbed
Afmetingen
140 x 200 cm

All Year dekbed Prestige Natuur
Het Auping Prestige Natuur enkel dekbed is gevuld met zeer hoogwaardige en verantwoorde 100% Mazurische ganzendons en is heerlijk licht en luchtig. Deze All Year variant is afgestemd op het Nederlandse klimaat en daardoor het hele jaar door comfortabel. Heb jij het niet snel te koud of te warm? Dan is dit enkele dekbed perfect voor jou. Verschillende afmetingen zijn beschikbaar in de webshop.

RDS gecertificeerde ganzendons
100% biologisch katoenen tijk
Koppelbaar met Zomerdekbed tot 4 seizoenen variant
100% ganzendons
De vulling van het Auping Prestige Natuur dekbed bestaat voor 100% uit Mazurische ganzendons. Omdat het dekbed volledig uit dons bestaat, is het heerlijk licht en soepel. 

Dons is een natuurlijke vulling dat zeer goed warmte kan reguleren. Doordat er lucht tussen de dons blijft zitten, wordt deze opgewarmd door jouw lichaamswarmte. Daarnaast geeft dons te veel aan warmte ook weer snel af. Dons heeft dus zeer goede isolerende en vochtregulerende eigenschappen. Mazurische ganzendons bestaat uit grote donsvlokken met een hoge vulkracht en een beter isolatievermogen dan eendendons. De hoeveelheid dons in dit dekbed zorgt voor een comfortabel en constant slaapklimaat.

Deze dons is RDS gecertificeerd.

RDS: Responsible Down Standard
Auping verkoopt donzen dekbedden en hoofdkussens die zijn gecertificeerd volgens de Responsible Down Standard (RDS). De RDS sluit het dwangvoederen en levend plukken van dieren uit. Dons is een bijproduct van de voedingsindustrie. Om bovenstaande te waarborgen wordt de gehele keten, van boerderij tot eindproduct, periodiek gecontroleerd door het onafhankelijke certiļ¬ceringsorgaan Control Union. Tevens moet het dons traceerbaar zijn door de gehele keten en wordt elke partij dons hierop gecontroleerd. Enkel producten die voldoen aan deze eisen mogen het RDS logo dragen. 

Wat betekent gecertificeerd dons?

Bevat uitsluitend dons als bijproduct van de voedingsindustrie.
Bevat geen dons van gedwangvoederde dieren.
Bevat geen dons verkregen via de pluk van levende dieren.
Het dons wordt gevolgd van boerderij tot eindproduct.
Wordt gecontroleerd door een professionele, onafhankelijke instelling.
Is te allen tijde identificeerbaar door middel van het RDS logo
Wat is RDS?
RDS is een onafhankelijke, vrijwillige, wereldwijde donsstandaard die nadruk legt op de traceerbaarheid van dons en veren als bijproduct van de voedingsindustrie. De standaard is eigendom van Textile Exchange en de naleving van de standaard wordt uitgevoerd door het onafhankelijke certiļ¬ceringsorgaan Control Union. RDS werd over een periode van drie jaar ontwikkeld en herzien met de steun van dierenwelzijnsgroepen, deskundigen uit de industrie, merken en retailers. De standaard erkent "best practises" (de beste methoden/werkwijzen) op het gebied van dierenwelzijn en traceerbaarheid toe. Het dons in onze producten is enkel afkomstig van leveranciers die voldoen aan de eisen van de RDS en hiertoe gecertificeerd zijn
Anti-allergie
Het Auping Prestige Natuur dekbed is voorzien van het Nomite® label en is hiermee geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Donzen dekbedden voorzien van het Nomite® label hebben een zeer dichtgeweven tijk die het binnendringen van huisstofmijt tegen gaat.

De tijk bestaat uit biologisch katoen. Dit staat voor katoen die geteeld is zonder schadelijke middelen zoals pesticiden. De katoen en de stof wordt verwerkt volgens strikte richtlijnen. Beter voor zowel mens als milieu. 

Technische specificaties

Vulling:
100% Mazurische ganzendons
Onderhoud:
Schud dagelijks je dekbed even op.
Door je slaapkamer goed te ventileren blijft je dekbed fris en volumineus.
Wassen is mogelijk volgens het wassymbool dat op het productlabel staat. Was bij voorkeur niet zelf maar laat dit doen door een professioneel bedrijf zoals een wasserette of stomerij. Was tevens niet te vaak om slijtage en verlies aan veerkracht te voorkomen. 
Certificering:
RDS gecertificeerd en Nomite® label
Tijk:
100% biologisch katoen
Beschikbare varianten:
Zomerdekbed
All Year dekbed
4 seizoenen dekbed (Zomerdekbed + All Year)
Afmetingen:
140 x 200 cm
140 x 220 cm
240 x 220 cm
260 x 220 cm

footerbannerweek251592574900