dsc_8408_new11564487915-844x844
3 foto's

Bedbodem Royal M2 - Auping

Leverbaar in Pure White, Deep Black en Sparkling Bronze. Inclusief zelfvormende schouder comfort zone. Zeer veel formaten leverbaar.

Prijsvoorbeeld; 2 motorig verstelbare Royal spiraalbodem inclusief potenset.

Vanaf € 2.315,00
Naam
Bedbodem Royal M2 - Auping
Uitvoering
2 Motorig, excl. potenset
Afmetingen
80/90/100 x 200/210/220 cm

De Auping Royal bij Rikken Wonen en Slapen te Dronten Flevoland.

Auping maakt voor de Royal spriraalbodems gebruik van hoogwaardige materialen, een stijlvol design en nauwkeurig afgewerkte details. Dit alles geeft de Royal spiraalbodem een koninklijk allure. Uw persoonlijke slaapcomfort voor u op maat gemaakt.

Bij Rikken Wonen en Slapen bezorgen en installeren wij uw Auping Royal bed gratis. Tevens kunt u bij ons voor de deur gratis parkeren om zo goed de tijd te kunnen nemen voor uitgebruid proefliggen en advies op maat. Dit alles met ook nog eens de laagste prijsgarantie voor onze gehele Auping collectie.

Stijl creatie.
Uw Auping Royal spiraalbodem bed bestaat uit een spiraalbodem tezamen met de ROyal support (het frame). Deze Royal spiraalboden is standaard uitgevoetd met een comfortzonde die zich op schouderhoogte bevint. Deze comfortzonde past zich automatisch aan als u zich op uw zij draait of van houding wisseld doormiddel van de 'knik' op schouderhoogte. Uw matras en spiraalbodem werken hierin perfect samen en volgen uw unieke contouren van uw lichaam. Dit is goed voor uw houding en uw nachtrust!

Uw Royal spiraalbodem is te verkrijgen als standaard uitvoering, bestaande uit de Royal spiraal bedbodem en de potenset. Maar, u kunt er ook voor kiezen dit model naar eigen smaak uit te breiden met vele accessoires. Er is onder andere een prachtig hoofdbord te verkrijgen eventueel te combineren met pootkapjes. Deze kunnen geleverd worden in zeer veel stofsoorten in vele kleuren. Tevens bieden wij u bijpassende nachttafeltjes, nachlampjes (dit zijn dimbare energiezuinige leeslampen) enzeer handige floor lights. Dit laatst genoemde is een subtiel licht dat onder uw bed, dat door middels van een sensor aan en uitgaat bij het uit- en in bed stappen, verlichting geeft in het donker zonder gebruik te maken van uw gewone 'grote' licht. Kortom uw Auping Royal spiraalbodem bed is zo luxe te maken als u zelf zou willen.

Auping heeft oog voor detail.
De kleuren Deep Black, Sparkling Bronze en Pure white zijn de standaard kleuren voor de Auping Royal. Wilt u graag accessoires bij uw Auping Royal, kan dit uitgevoerd worden in diezelfde kleuren. De lampen kunnen geleverd worden in bijpassende kleuren.
Zoals eerder vermeld zijn er ook een hoofdbord en pootkapjes leverbaar. Deze leveren wij in 3 leder-look-keuren (brons, wit en zwart) en 3 verschillende gemêleerde stofkleuren (groen, grijs en rood; stof Kvadrant). Tevens is het hoofdbord leverbaar in licht en donker eikenhout. Hierdoor is elke gewenste look te krijgen, totaal maarliefst 144 opties!

De oplossing op maat.
Dit bedmodel is zeer functioneel. Al deze functies zijn gericht op uw persoonlijke comfort. Auping doet hierin geen concessies, het goed slapen alleen is voor Auping niet genoeg. U kunt kiezen uit een vlakke Royal spiraalbodem, maar ook bestaat er de 2 motorig verstelbare Royal en de 5 motorig verstelbare Royal. Bij de verstelbare varianten wordt een draadloze handset bijgeleverd. Deze vorzorgd natuurlijk het verstellen van uw Royal bedbodem, maar doet ook dienst als wekker, en bedlampje met wake-up functie.
Tevens kennen we allemaal de knie-knik bij het verstellen. Bij de Auping Royal zit deze niet meer standaard op een vaste plek. Iedereen heeft een andere beenlengte en verhouding hierin en dit snapt Auping. De knie-knik kunnen onze advieseurs individueel voor u instellen doormiddel van het maatsysteem (IMS). Uiteraard kunnen u en uw partner een andere afmetingen hebben binnen het 2 persoons bedframe.
De Royal heeft optineel ook een slade back systeem. Dit stysteem zorgt ervoor dat u automatisch naar achteren schuift zodra u uw elektrisch verstelbare ruggedeelte omhoog zet. Het voordeel hiervan is dat u altijd op de juiste plek blijft om bij uw nachttafeltjes te kunnen. Bij de meest luxe Royal (degene met 5 motoren) zorgt de extra Back Support voor net dat beetje extra ondersteuning in de onderrug.

Ervaar uw Royal zelf.
Wij van Rikken Wonen en Slapen te Dronten Flevoland helpen u graag om samen met u uw Royal samen te stellen. Wij nemen de tijd om dit bed en de vele mogelijkheden hiervan uitgebreid aan u uit te leggen en tevens de matrassen uit te zoeken. Voor het uitzoeken van de matrassen is uitgebreid proefliggen en goed advies zeer belangrijk. 

Royal uw design bed.
Design moet mooi zijn, maar vooral ook functioneel. De Auping Royal heeft het beste van beide werelden samengevoegd in één. Fraaie gebogen vormen, subtiele afgeronde hoeken en bijzondere afwerkingen als dubbele doorstiknaden op het hoofdbord vormen een symbiose met comfort, ventilatie, drukverlaging, voldoende opbergmogelijkheden en stopcontacten  aan de achterzijde van het hoofdbord. En naast sierlijk en bruikbaar ook nog eens duurzaam.

Behalve de Auping Royal serie heeft Auping ook haar 'gewone' spiraalbodems die u zowel in uw Auping ombouw kunt plaatsen, maar eventueel ook in uw huidige ombouw. Deze standaard spiraalbodem is er in de onderstaande uitvoeringen:

Spiraalbodem vlak
Spiraalbodem handverstelbaar
Spiraalbodem 1-motorig verstelbaar
Spiraalbodem 2-motorig verstelbaar
Spiraalbodem 3-motorig verstelbaar

footerbannerweek251592574900